Oldal frissítése

Vélemények: AlzaPower Battery Pack pro AlzaPower Station Helios 1953 Wh

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaPower Battery Pack pro AlzaPower Station Helios 1953 Wh témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaPower Battery Pack pro AlzaPower Station Helios 1953 Wh termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaPower Battery Pack pro AlzaPower Station Helios 1953 Wh megvásárlása után te is írsz értékelést.
AlzaPower Battery Pack pro AlzaPower Station Helios 1953 Wh - Külső akkumulátor
AlzaPower Battery Pack pro AlzaPower Station Helios 1953 Wh
Megszűnt
Jaroslav Zahradník, Železný Brodflag
Értékelve: 2022. 09. 03., változat: AlzaPower Battery Pack pro AlzaPower Station Helios 1953 Wh
Hitelesített vásárlás
Funkcionális töltőállomás nélkül csak egy szép papírnehezék. A megfelelő töltőállomás pedig szerintem nem megbízható. Két darabból 2 hibás. Ne vedd meg!
Gyönyörű
lásd a szöveget
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05