Oldal frissítése

Vélemények: AlzaGuard Shockproof Case iPhone 12 Mini tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaGuard Shockproof Case iPhone 12 Mini tok témával kapcsolatban? Nálunk 21 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaGuard Shockproof Case iPhone 12 Mini tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaGuard Shockproof Case iPhone 12 Mini tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
AlzaGuard Shockproof Case iPhone 12 Mini tok - Telefon tok
AlzaGuard Shockproof Case iPhone 12 Mini tok
Szállításra kész > 5 db
3 290 Ft
Kosárba
Jan, Popůvkyflag
Értékelve: 2023. 06. 27., változat: AlzaGuard Shockproof Case iPhone 12 Mini tok
Hitelesített vásárlás
szuper
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 03. 11., változat: AlzaGuard Shockproof Case iPhone 12 Mini tok
Hitelesített vásárlás
A saját Alza fóliával nem működik együtt. Nem eléggé emelkedik ki a káva, a fólia folyton törik. Most fogok helyette Spigen tokot venni.
0 ×Jelentés
Zdeněk, Táborflag
Értékelve: 2022. 11. 02., változat: AlzaGuard Shockproof Case iPhone 12 Mini tok
Hitelesített vásárlás
Sárgás
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 30., változat: AlzaGuard Shockproof Case iPhone 12 Mini tok
Hitelesített vásárlás
Pontosan illeszkedik
Megerősített sarkokkal rendelkezik, ahol a legvalószínűbb a sérülések előfordulása.
Úgy néz ki, hogy nagyon jól védi a telefont
Vezeték nélküli töltés a töltési sebesség csökkentése nélkül
Értelmetlenül nagy Alza guard logó a hátlapon - teljesen elrontja az iphone dizájnját. Ha a logó közelebb lenne az alsó széléhez, vagy az oldalán, és ideális esetben kisebb lenne, akkor rendben lenne, de ez elfogadhatatlan számomra.
A legnagyobb probléma - hátulról nézve nem lehet elkerülni, hogy a burkolat alatt néhány nagy légbuborék legyen (ugyanaz, mint amikor egy tisztítatlan kijelzőre védőüveget teszünk). Többször is alaposan megtisztítottam és újra felhelyeztem a telefonborítást, a buborékoktól nem tudtam megszabadulni. Miután felraktam mindent rendben, de csak nyomja meg, és hirtelen buborékok jelennek meg.
A két fent említett negatívum együttesen azt eredményezi, hogy egy 22kért kapható prémium telefon hátulról úgy néz ki, mint egy koszos, csúnya, több éves készülék -> repül a kukába...
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05