Oldal frissítése

Vélemények: AlzaGuard FullCover Glass Protector Samsung Galaxy A35 2.5D üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaGuard FullCover Glass Protector Samsung Galaxy A35 2.5D üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaGuard FullCover Glass Protector Samsung Galaxy A35 2.5D üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaGuard FullCover Glass Protector Samsung Galaxy A35 2.5D üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
AlzaGuard FullCover Glass Protector Samsung Galaxy A35 2.5D üvegfólia - Üvegfólia
AlzaGuard FullCover Glass Protector Samsung Galaxy A35 2.5D üvegfólia
Raktáron > 10 db
4 590 Ft
Kosárba
Ladislav, PRAHA 9 Vysočanyflag
Értékelve: 2024. 04. 05., változat: AlzaGuard FullCover Glass Protector Samsung Galaxy A35 2.5D üvegfólia
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Alacsony, korrekt ár és szép címke az ALZA.cz weboldalon
Az áruk méretei és meghatározása, leírása egyáltalán nem felel meg a valóságnak!
A SAMSUNG A35 5G mobiltelefonhoz abszolút alkalmatlan üveg - nem illik jól - lényegesen kisebb, mint a készülék fizikai kijelzője!
egy fekete keret, amely megfosztja Önt a kijelző egy olyan részétől, amelyet nem lát át ezen a csodálatos fekete hulladékon.
Az ujjlenyomat rosszabb működése (újraregisztráció után is)
Bár TELJES FEDŐS, lényegesen kisebb kijelzőfelületet fed le, mint az azonos gyártó és márkájú ALZA " CASE FRIENDLY" változata a SAMSUNG A35 5G-hez – elég paradox, nem? Azt hiszem, a kínai elvtársak rosszul vágták.: (
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05