Oldal frissítése

Vélemények: AlzaGuard Flexglass Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42 mm üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaGuard Flexglass Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42 mm üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaGuard Flexglass Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42 mm üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaGuard Flexglass Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42 mm üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
AlzaGuard Flexglass Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42 mm üvegfólia - Üvegfólia
AlzaGuard Flexglass Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42 mm üvegfólia
Raktáron > 10 db
2 490 Ft
Kosárba
Petra, Brandýsekflag
Értékelve: 2024. 06. 12., változat: AlzaGuard Flexglass Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42 mm üvegfólia
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nem tudom, hogyan kell értékelni, hogy mikor szállítottak nekünk egy csúszdát, de 30 mm átmérőjű. Sajnos csak ragasztás után tudtuk meg. Így új csúszdát kellett rendelnem és már meg is jött a szükséges átmérőben.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10