Oldal frissítése

Vélemények: AlzaGuard Crystal Clear TPU Case az AirPods Próhoz

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaGuard Crystal Clear TPU Case az AirPods Próhoz témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaGuard Crystal Clear TPU Case az AirPods Próhoz termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaGuard Crystal Clear TPU Case az AirPods Próhoz megvásárlása után te is írsz értékelést.
AlzaGuard Crystal Clear TPU Case az AirPods Próhoz - Fülhallgató tok
AlzaGuard Crystal Clear TPU Case az AirPods Próhoz
Megszűnt
Barbora, Byšiceflag
Értékelve: 2022. 05. 11., változat: AlzaGuard Crystal Clear TPU Case az AirPods Próhoz
Hitelesített vásárlás
nagyon tartós
praktikus levehető karabiner
mivel a csomag felső része nincs rögzítve az alsóhoz, könnyen eltávolítható
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 04. 26., változat: AlzaGuard Crystal Clear TPU Case az AirPods Próhoz
Hitelesített vásárlás
Abszolút használhatatlan, a fedél felső fedele kiesik / alulra nyúlik. Visszamegyek, talán ugyanazt látom a panaszoknál: ) Csak a szállítás és az idő árára van szükségem. Olyan brutálisan drága
Nincs, nem használható.
Abszolút használhatatlan, a fedél felső fedele kiesik / alulra nyúlik. Visszamegyek, talán ugyanazt látom a panaszoknál: )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10