Oldal frissítése

Vélemények: AlzaGuard 2.5D FullCover üvegvédő a Samsung Galaxy M12 készülékhez

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaGuard 2.5D FullCover üvegvédő a Samsung Galaxy M12 készülékhez témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaGuard 2.5D FullCover üvegvédő a Samsung Galaxy M12 készülékhez termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaGuard 2.5D FullCover üvegvédő a Samsung Galaxy M12 készülékhez megvásárlása után te is írsz értékelést.
AlzaGuard 2.5D FullCover üvegvédő a Samsung Galaxy M12 készülékhez - Üvegfólia
AlzaGuard 2.5D FullCover üvegvédő a Samsung Galaxy M12 készülékhez
Megszűnt
Ondřej, Hostiviceflag
Értékelve: 2022. 01. 09., változat: AlzaGuard 2.5D FullCover üvegvédő a Samsung Galaxy M12 készülékhez
Hitelesített vásárlás
az üveg könnyen felhordható, az eredmény kiváló, egyetlen buborék nélkül. Második alkalommal jó tapasztalat az Alza szemüveggel. Korábban kétszer is volt már dolgom más szemüvegek száraz ragasztófelületével, még dupla drágábbakkal is, az egyiket a boltban vittem fel, és még másnapra is lehámlott a széle.
az üveg jól illeszkedik még a telefon szilikon hátlapjával együtt is, a kijelző területe jól védett
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10