Oldal frissítése

Vélemények: AlzaErgo TE321 Essential - összecsukható, 32"-70"

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaErgo TE321 Essential - összecsukható, 32"-70" témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaErgo TE321 Essential - összecsukható, 32"-70" termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaErgo TE321 Essential - összecsukható, 32"-70" megvásárlása után te is írsz értékelést.
AlzaErgo TE321 Essential - összecsukható, 32"-70" - TV tartó konzol
AlzaErgo TE321 Essential - összecsukható, 32"-70"
Pillanatnyilag nem elérhető
Lumír, Jihlavaflag
Értékelve: 2024. 02. 07., változat: AlzaErgo TE321 Essential - összecsukható, 32"-70"
Hitelesített vásárlás
exkluzív ár
teljesíti a tévétartótól elvártakat
0 ×Jelentés
Pavel, Nový Borflag
Értékelve: 2024. 01. 07., változat: AlzaErgo TE321 Essential - összecsukható, 32"-70"
Hitelesített vásárlás
Sajnos ez a tévétartó nagyon rossz minőségű, és semmiképpen sem tudom ajánlani. A tartónak a tévéhez csavarozott részén lévő akasztókampók átnyúlnak a falhoz rögzített akasztókereten, így koptatják a falat. Természetesen a tévét nem lehet elsőre a függesztőkeret közepére akasztani, ezért azt utólagos emeléssel és mozgatással kell a függesztőkeretre centrálni. Ez azonban a kiálló kampók miatt a falazat károsodását és rendeződését okozza. Az a mód, ahogyan a kampók a falon nyugszanak, még azt sem teszi lehetővé, hogy a TV vízszintesen és függőlegesen is a falhoz igazodjon, így a TV folyamatosan ferdén lóg. Amikor megpróbálja a tévét a falhoz igazítani és odaszorítani, a felhajtható kampók a tévé hátuljához nyomódnak, és fennáll a tévé karcolásának veszélye. Ha úgy dönt, hogy a jövőben a tévét talapzatra helyezi a térben, a sérülés nyilvánvalóan látható lesz, és a falon lévő sérült területeket a felakasztókampókról kell majd kijavítani. Tényleg nagyon elégedetlen vagyok a tartóval. Egyrészt azért, mert a falon lévő dizájn-nyelőt megrongáltam, másrészt pedig azért, mert azzal, hogy többször leszedtem és felakasztottam a tévét, hogy megpróbáljam felfedezni a hibát és az okot, amiért a tévé nem igazítható, rengeteg időt vesztegettem. Egy másik konzol felszerelése most további idő- és pénzveszteséget jelentene, ami a konzol visszaszerzésével járna, valamint további lyukak fúrásával a falon. Az egyetlen lehetőség, ami megoldaná ezt a problémát, az az, hogy valahogy módosítja a konzolt, lecsiszolja a lógó - csuklós horgokat, kitömöríti az egyenetlenségeket, és néhány párnával védi a TV-t a kopástól. Ez biztosan nem egy vonzó lehetőség, de a telepítés ezen szakaszában még mindig érdemes megfontolni, ha ez a kisebbik rossz. Hacsak nem akarja tönkretenni a falát és a tévéjét, és ha nem szereti a rosszul készült termékek otthoni javítását, akkor azt javaslom, hogy kerülje ezt a terméket.
a konzol viszonylag kis mélysége (a fal és a TV hátulja közötti távolság).
A TV-hez való rögzítéshez szükséges csavarokat, valamint a falhoz való rögzítéshez szükséges csavarokat és tipliket mellékeljük.
A konzol súrolja a falat és a TV-t.
A TV nem állítható párhuzamosan a falhoz
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 01. 19.
Helló, köszönöm a javaslatát. Sajnálattal hallom a problémákat, amelyekkel az AlzaErgo konzolunk beszerelése során találkozott. Csapatunk megfelelően megvizsgálta a konzol kialakítását és összeszerelését, és arra a következtetésre jutott, hogy az Ön által leírt kampók valamivel kisebb mélységűek, mint maga a vízszintes konzol kialakítása. Ha a helyes telepítést betartják, és a TV-t gondosan felakasztják, amit a termék utasításai szerint mindig két embernek kell elvégeznie, ez a negatív jelenség nem fordulhat elő. Természetesen nem vesszük félvállról a felvetését, és a jövőben megpróbáljuk kiküszöbölni ezt a jelenséget a tartóknál. Köszönöm és szép napot kívánok, Ondřej - Alza szakértő
František, Praha 1flag
Értékelve: 2023. 12. 11., változat: AlzaErgo TE321 Essential - összecsukható, 32"-70"
Hitelesített vásárlás
Rugalmas.
Egyszerű és megbízható.
Ha a tévé hátulja lapos, nagyszerű.
Nem lehet rá nagyobb Philips TV-t szerelni. A csavarok alatt van egy kis emelkedés, ezért nem lehet bepattintani a rögzítő csavarokat, mert a tévé a falnak támaszkodik, és ezért nem lehet megdönteni, hanem inkább felfelé dől.
A falra szerelhető csavarok nagyon kis távolságra vannak a kerettől. Ez nagyon megnehezíti a meghúzást.
A négy csavar közül kettő kicsit nagyobb volt a 10-esnél, így nagyon nehéz volt a csavarkulcsot beilleszteni.
0 ×Jelentés
Roman, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 12. 11., változat: AlzaErgo TE321 Essential - összecsukható, 32"-70"
Hitelesített vásárlás
jó ár
Még hezitálok, hogy felakasztom-e rá a TV-t, ez egy vékony lap és remélhetőleg a TV kibírja, bízom a gyártóban, különben nagy és drága probléma lesz😄.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 12. 18.
Helló, köszönöm a javaslatát. Ha a tévé megfelel a súlyparamétereknek (azaz legfeljebb 45 kg-ot nyom), és a konzolt megfelelően szereli fel a falra, nem kell aggódnia. A gyártás során a konzolt sikeresen tesztelték sokkal nagyobb teherbírással. Köszönöm és szép napot kívánok. Ondřej - Alza szakértő

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10