Oldal frissítése

Vélemények: AlzaErgo Arm S50S Wall Heavy Duty

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaErgo Arm S50S Wall Heavy Duty témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaErgo Arm S50S Wall Heavy Duty termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaErgo Arm S50S Wall Heavy Duty megvásárlása után te is írsz értékelést.
AlzaErgo Arm S50S Wall Heavy Duty - Monitorállvány
AlzaErgo Arm S50S Wall Heavy Duty
Raktáron > 5 db
26 090 Ft
Kosárba
Tomáš, Brnoflag
Értékelve: 2024. 04. 11., változat: AlzaErgo Arm S50S Wall Heavy Duty
Hitelesített vásárlás
Robusztus
Manipuláció
Rugó ellenállás beállítása
Egy 49"-os ultra széles monitor is elfér rajta
A meghúzáshoz racsni kell, csavarhúzóval nem lehet. Még oldalsó csavarkulccsal sem lehet megcsinálni, mert a csavarok süllyesztve vannak.
A dőlésszög rögzített, be kell állítani, majd meg kell húzni.
Az alsó karon lévő kábelburkolat leesik, nem illeszkedik szorosan.
0 ×Jelentés
Josef, Jablonec nad Nisouflag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: AlzaErgo Arm S50S Wall Heavy Duty
Hitelesített vásárlás
Tökéletesen elkészült, a pénzért nincs semmi kifogásolni való, csak a téglába való szerelésnél, ami morzsolódik, nem nagyon bíztam benne, ezért egy vegyszeres horgonyt adtam hozzá, és már a TOP-ban van.
0 ×Jelentés
David, Dzbelflag
Értékelve: 2023. 12. 31., változat: AlzaErgo Arm S50S Wall Heavy Duty
Hitelesített vásárlás
gyors telepítés
robusztus
kábelfedél
nem lehet a monitor közepéig mérni, a kar összességében 5 cm-rel eltolódik a középponttól.
0 ×Jelentés
Jan, Ostravaflag
Értékelve: 2023. 09. 20., változat: AlzaErgo Arm S50S Wall Heavy Duty
Hitelesített vásárlás
Van egy személyre szabott sarok PC íróasztalom, és a fal egyik oldala gipszkarton, a másik pedig ytong. Szükségem volt valamilyen tartóra, amely megtartja a 32 hüvelykes monitort, és könnyen mozgatható. Nagyszerű áron találtam ezt a terméket. A telepítés nem nehéz, és a csomagban minden szükséges dolog megtalálható. Használjon 10 mm-es fúrófejet. Összesen 3 csavart fúrtam a falba, és úgy tartja, mintha szögelt volna. A tiplicsavarokat nagyon nehéz volt csavarhúzóval behajtani, ezért racsnis csavarkulcsot használtam, ami azonnal megtette, és nem borotválta le a csavar keresztvégét. A felső kar, amely lehajtható, döntse meg, ha a monitor a falon lóg, mert különben nagyon keményen megy, és a benne lévő rugó üresen feszül, és a kar egyszerűen és erősen felemelkedik. (a rugó keménysége egy csavarral állítható). VESA 7,5 és 10 cm-es. Az én játék Samsung 32 hüvelykes tartja fel, mint semmi.
Abszolút robusztus konzol tiszteletteljes konstrukcióval
minden szükséges tartozék a beszereléshez, beleértve a fisher dűbeleket (10-es fúrószár) és az összes szükséges csavart.
a kábelkezelés egyszerű
a tartó állítási lehetősége nagy és nagyon egyszerű
igazán nagyszerű vásárlás a pénzért
A falicsavarokhoz Phillips fejű csavarhúzóval lehetett csavarozni, de az erős nyomaték miatt racsnit kellett használnom, hogy ne tegyem tönkre a menetet. Egy csavarhúzóval a megvalósíthatóság határán van.
0 ×Jelentés
Vásárló, Prahaflag
Értékelve: 2023. 08. 29., változat: AlzaErgo Arm S50S Wall Heavy Duty
Hitelesített vásárlás
Eddig elégedett vagyok. Szándékosan vettem egy túlméretezett szereléket, így az én szemszögemből nézve egyáltalán nincs miért aggódni.
Egy 4,4 kg súlyú monitoron használták, a jövőbeni frissítés lehetőségével.
Semmit sem kellett vásárolni, a mellékelt szerelési anyag valóban elegendő.
kifejezetten dübelek - 10 mm-es fúrószár és 60 mm-es furatmélység
Az építmény masszív, valószínűleg öntött
Az utasításokból hiányzik egy kép a konzol tartományaival - így meg kell mérni és gondolkodni, hogy milyen magasan és hová kell elhelyezni (= ahol a lyukak a falon lesznek).
bonyolítja a helyzetet, hogy a falra szerelés nem a monitor tengelyében van.
csak egy apróság a csavarokkal kapcsolatban - hatszögletűek, de van egy kinyomott keresztjük (nehéz megmondani, hogy PH vagy PZ) - a kereszt használhatatlan a csavarozáshoz szükséges nagy nyomaték miatt (hatszög/torx lenne szükséges).
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05