Oldal frissítése

Vélemények: AlzaErgo Arm S310B Streamline - fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaErgo Arm S310B Streamline - fekete témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaErgo Arm S310B Streamline - fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaErgo Arm S310B Streamline - fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
AlzaErgo Arm S310B Streamline - fekete - Monitorállvány
AlzaErgo Arm S310B Streamline - fekete
Megszűnt
Petr, Lysá nad Labemflag
Értékelve: 2022. 10. 01., változat: AlzaErgo Arm S310B Streamline - fekete
Hitelesített vásárlás
Ez az első ilyen típusú tartó, amit birtokolok, és messze felülmúlta az elvárásaimat. Az egyetlen, ami kicsit rosszabb, az a monitor dőlésszöge, nála mindig az az érzésem, hogy valahol megreped, de egyébként nagyon könnyen mozog minden ízület. Mivel van egy íróasztalom az ablak mellett, amit néha ki akarok nyitni, fontos számomra, hogy a monitor könnyen elmozdítható legyen. A tartót semmilyen módon nem terhelem túl, és van egy 24“-es képernyője, ami körülbelül 6 kg-ot nyom. És egy utolsó megjegyzés: jobb, ha valaki kéznél van az összeszereléskor, mert mielőtt a VESA-adapter oda illett volna, ahol kell, nehézkes volt.
Esztétikailag kellemes
Erőteljes és stabil
Szinte minden tengelyen könnyen mozgatható
A kábelezés jó szervezése
A „könnyen eltávolítható VESA-adapter” felhelyezése nem olyan egyszerű
Inkább nem szoktam túl gyakran változtatni a monitor dőlésszögét
0 ×Jelentés
Vásárló, Piliscsabaflag
Értékelve: 2022. 08. 11., változat: AlzaErgo Arm S310B Streamline - fekete
Hitelesített vásárlás
könnyen összerakható
masszív
szép kábelrendezhetőség
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05