Oldal frissítése

Vélemények: Alza GameBox Ryzen RTX3060

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Alza GameBox Ryzen RTX3060 témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Alza GameBox Ryzen RTX3060 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Alza GameBox Ryzen RTX3060 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Alza GameBox Ryzen RTX3060 - Gamer PC
Alza GameBox Ryzen RTX3060
Megszűnt
Matyáš, Praha 5flag
Értékelve: 2022. 12. 24., változat: Alza GameBox Ryzen RTX3060
Hitelesített vásárlás
Semelyik
A számítógép egyáltalán nem kommunikál a monitorral, és nincs kapcsolat. Olvastam itt a vélemények között, hogy ez mással is megtörtént. Feltételezem, hogy ha valami 36000 CZK-ba kerül, akkor az gond nélkül fog működni. Tehát semmi a karácsonyi ajándékból, és most egy hónapig a szervizben lesz.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 03. 01., változat: Alza GameBox Ryzen RTX3060
Hitelesített vásárlás
Használatra kész
Tökéletes ár-teljesítmény arány
Remekül néz ki.
0 ×Jelentés
Gabriel, České Budějoviceflag
Értékelve: 2022. 02. 24., változat: Alza GameBox Ryzen RTX3060
Hitelesített vásárlás
Kicsit gyengébb PC, de az árához képest egész jó. Amire panaszkodnak a zajra, egyáltalán nem. Még nagy teljesítményű terhelés mellett is 98%-os CPU-n és GPU-n, olyan csendes, mint egy egér.
0 ×Jelentés
Ondřej, Daloviceflag
Értékelve: 2022. 01. 05., változat: Alza GameBox Ryzen RTX3060
Hitelesített vásárlás
Azért adok 4 pontot az 5-ből, mert a PC nagyon hangos. internetezés vagy filmnézés közben azt várnám, hogy csendesebb legyen, de ez nem számítana annyira. Amint bekapcsolom a játékot, olyan, mintha egy repülőgép szállna fel mellettem. Csak fejhallgatót kell viselnem játék közben, hogy ne vegyem észre a ventilátorok zaját. De el kell ismernem, hogy nagyon jól végzik a hűtési feladatukat. Nem. olyan jól, hogy el kellett távolítanom a számítógépet az íróasztaltól (hála Istennek, mindenből hosszú kábelek vannak), mert a lábamra húzódott. A teljesítményt valószínűleg nem lehetett kifogásolni számomra ez csak egy bomba. A LED-es világítás beállítása is szép a stílusváltó gombbal, csak kár, hogy a gombbal nem lehet kikapcsolni, de ezt még csak nem is venném mínusznak. Windows 11. Nos, meg kell szokni. Kicsit babrálnom kellett a beállításokkal, hogy passzoljon, de most már többé-kevésbé jó.
Teljesítmény
Megjelenés
HDD kapacitás
SSD sebesség
LED beállítások
Zajszint
0 ×Jelentés
Šimon, Senica 1flag
Értékelve: 2021. 12. 26., változat: Alza GameBox Ryzen RTX3060
Hitelesített vásárlás
A legrosszabb vétel.
Eddig nincs
A számítógép több mint 2 órán keresztül nem mutatta a képet a monitoron, még mindig azt mondta, hogy "HDMI no conection", a monitor nem volt a hiba, mert átváltottam a macbookra, ahol gond nélkül működik. Kipróbáltam 3 HDMI-kábelt is.
2 óra elteltével a képernyő kigyulladt, és betöltötte a BIOS-t, ahol mostanáig maradt, mert nincs kiút onnan.
Ha valaki 1500 euróért vesz egy számítógépet, elvárja, hogy minden gond nélkül menjen.
Az alzai urak biztos elfelejtették betölteni a Windows-t a számítógépbe, vagy valami ilyesmi. (Nem vagyok informatikus) de egy 3 órás konzultáció után két informatikussal arra a következtetésre jutottunk, hogy a számítógépes hiba 100%-ban az eladó oldalán van!
Sima és gyors reklamációt várok az ALZA.SK-tól, mivel a számítógépet JÉZUS ajándékaként vettem!
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 15., változat: Alza GameBox Ryzen RTX3060
Hitelesített vásárlás
Ez az első "játékos" számítógépem, de főleg grafikára és videószerkesztésre használom. Ami a teljesítményt illeti a munkában, az én igényeimhez abszolút kompromisszummentes, minden pörgős, és nem találkoztam semmilyen korlátozással. Játék terén kipróbáltam a Forza Horizon 5 és a Microsoft Flight Simulator 2020 játékokat. Ezek a játékok 2k felbontásban, a legmagasabb minőségben vagy annak közelében teljesen simán futnak. A Windows 11 még új, de megbízhatóan működik. Már régóta használok iMac-et, és a Windows 11 végre összehasonlíthatóan modernnek tűnik. Amit nagyra értékelek, hogy a telepítés tiszta, nem tartalmaz felfújt szoftvereket, ellentétben más márkájú számítógépekkel, ahol a rendszer kezdettől fogva tele van olyan szoftverekkel, amelyekre nincs szükségem. Az üvegoldallal és háttérvilágítással ellátott szekrény személyesen is jól néz ki, és folyamatosan belekukkantok. Az egyetlen dolog, amin lehetne javítani, a ventilátorok és azok állandó zaja, de erre számítottam egy ilyen típusú számítógépnél. A háttérvilágítás egy gombbal vezérelhető (színek, animáció), és látványosnak tűnik. Összességében jó érzésem van a számítógéppel és azzal kapcsolatban, ahogyan össze van állítva és hangolva, és ajánlom. Szeretném megemlíteni, hogy eredetileg az Intel Core i5 processzoros változatot rendeltem RTX 3060 Ti+-val. Felhívott egy Alza úriember, aki megbeszélte velem a konfigurációt, és mivel munkára terveztem használni, javasolta a Ryzen 5 változatot RTX 3060-zal, amely gyorsabb memóriával és az én felhasználásomhoz megfelelőbb processzorral rendelkezik. Ezúton mondok köszönetet neki, és dicsérem az Alza ügyfélszolgálatát.
minden beállítva és használatra készen
rengeteg memória és teljesítmény a munkához és a legújabb játékokhoz
A Windows 11 problémamentesen működik
az üveg oldalfalú és háttérvilágítású szekrény személyesen is jól néz ki
hozzáférés az USB-hez és a gombokhoz a tetején
tiszta telepítés mindenféle bloatware nélkül
állandó ventilátor fordulatszám és a hozzá tartozó mérsékelt zajterhelés terhelés nélkül is
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 23., változat: Alza GameBox Ryzen RTX3060
Hitelesített vásárlás
Az első benyomások a játékról nagyszerűek.
Nagyszerű szellőzés
A nagyszerű játék érzése
Egy 240 Hz-es monitort nyugalmi állapotban is képes kezelni
A Windows 11 nem is olyan rossz(legalábbis nem kell telepítenem a jövőben a Windows 11-et)
Elég csendes
RGB háttérvilágítás csodálatos
Igazán nagyszerű munka az alza-tól
0 ×Jelentés
Michal, Malý Lipníkflag
Értékelve: 2021. 11. 11., változat: Alza GameBox Ryzen RTX3060
Hitelesített vásárlás
GPU teljesítmény
CPU teljesítmény
kábelkezelés
Nagyra értékelem a szabad hozzáférést a belsejéhez a garancia oldala nélkül (nincs tömítés)
A Windows 11 rendkívül instabil állapotban, kétszer lezuhant rám a tevékenység közepén, egyszer az egész explorer lezuhant, és csak újra kellett indítanom, másodszor az egész számítógép lefagyott a beragadt hanggal, a Windows 10 újratelepítése után a problémák eltűntek.
0 ×Jelentés
Mário, Záhorská Vesflag
Értékelve: 2021. 11. 03., változat: Alza GameBox Ryzen RTX3060
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű, minden működik. Ellenőriztem a tömítő matricákat is, és minden úgy van, ahogy kell. Kivéve a Windows 11. Naponta legalább 7 alkalommal lefagy az explorer. exe, így újra kell indítanom a számítógépet. A dev verzióra való váltás segített.
Teljesítmény
Hűtés
Tervezés
Windows 11 (Legnépszerűbb verzió. Jobb, ha vársz, át kellett váltanom a dev verzióra, hogy ne kelljen naponta 7-szer újraindítanom a számítógépet. )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05