Oldal frissítése

Vélemények: ALORI Védelem a zuhanykabinok számára csomag

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ALORI Védelem a zuhanykabinok számára csomag témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ALORI Védelem a zuhanykabinok számára csomag termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ALORI Védelem a zuhanykabinok számára csomag megvásárlása után te is írsz értékelést.
ALORI Védelem a zuhanykabinok számára csomag - Fürdőszoba tisztító készlet
ALORI Védelem a zuhanykabinok számára csomag
Megszűnt
Zbyněk, Praha 5flag
Értékelve: 2022. 03. 13., változat: ALORI Védelem a zuhanykabinok számára csomag
Hitelesített vásárlás
Tapasztalataim szerint az elpazarolt pénz, ráadásul a pumpás csomagolás sem működött.
A hatás kérdéses
Hibás szivattyúk
Ára
Felhordás módja - a felület nem nedvesedhet 24 órán keresztül
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 16., változat: ALORI Védelem a zuhanykabinok számára csomag
Hitelesített vásárlás
A terméket az új zuhanyzóra pontosan az utasításoknak megfelelően alkalmaztam - beleértve a 2. lépés utáni 12 órás száradási időt is. A felhordás után a víz apró cseppeket képez, amelyek megszáradva még rosszabb hatást keltenek, mint a termék felhordása előtt.
Nem működik
Egy kis kiszerelés - 100 ml elegendő a zuhanyzó teljes impregnálásához (az 1. részt kétszer kell alkalmazni az utasításoknak megfelelően). 600kč egy zuhanyzótisztításért tényleg túl sok nekem.
Kidobott pénz
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20