Oldal frissítése

Vélemények: AKASA DuoDock X3, 2 x Kettős HDD/SSD slot USB 3.1 Gen 1 / AK-DK08U3-BKCM

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AKASA DuoDock X3, 2 x Kettős HDD/SSD slot USB 3.1 Gen 1 / AK-DK08U3-BKCM témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AKASA DuoDock X3, 2 x Kettős HDD/SSD slot USB 3.1 Gen 1 / AK-DK08U3-BKCM termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AKASA DuoDock X3, 2 x Kettős HDD/SSD slot USB 3.1 Gen 1 / AK-DK08U3-BKCM megvásárlása után te is írsz értékelést.
AKASA DuoDock X3, 2 x Kettős HDD/SSD slot USB 3.1 Gen 1 / AK-DK08U3-BKCM - Külső dokkoló
AKASA DuoDock X3, 2 x Kettős HDD/SSD slot USB 3.1 Gen 1 / AK-DK08U3-BKCM
Szállításra kész 5 db
27 790 Ft
Kosárba
Jiří, Praha 8flag
Értékelve: 2023. 06. 01., változat: AKASA DuoDock X3, 2 x Kettős HDD/SSD slot USB 3.1 Gen 1 / AK-DK08U3-BKCM
Hitelesített vásárlás
Teljes csalódás. Funkcionális 2,5 lemezre, de egy kikötéssel. Jobb, ha csak egy lemezt csatlakoztat. Ha kettőt csatlakoztatunk, majd lefagyasztjuk, a PC már nem látja a lemezeket. Az illesztőprogram eltávolítása és az újrakábelezés segített. A 3,5 lemezeknél ez még rosszabb. Két lemez (sajnos adatokkal) teljesen leírták. Jól néz ki, de egy idő után kritikus PC hiba lép fel, és újra kell indítani. Mostantól kezdve még az Úristen sem segít. Először a PC nem látja a lemezeket, az illesztőprogram eltávolítása és újratelepítése után formázást igényel. A lemez formázását ezután más PC-k is megkövetelik. Az adatok mentése közben az EaseUS Partition Master és két másik program is kitörte a fogát, de nem tudnak mit kezdeni a lemezzel. Végül, amikor megpróbáltam formázni, minden program lefagyott. Van jelenlegi win10Home. Még Linuxon sem tudtam rávenni, hogy működjön. Mindkét meghajtó Seagate BarraCuda 2Tb volt. A lemezek jól működtek a régi DeLockon keresztül, csak egyszerre kellett mindkettőt csatlakoztatnom. Szóval egy nagy köszönet, amit 1500-ért fizettem, - és 3000, - értékű lemezeket semmisített meg, - plusz az összes adatot. Teljesen haszontalan szemét.
Ezen az áron nem.
3,5 korongot fog törmelékké változtatni.
Nem támogatja a lemezek gyors leválasztását.
0 ×Jelentés
Jiří, Brno 35flag
Értékelve: 2023. 05. 24., változat: AKASA DuoDock X3, 2 x Kettős HDD/SSD slot USB 3.1 Gen 1 / AK-DK08U3-BKCM
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
100%-ban ajánlom ezt a terméket az Akasa-tól❗Egy figyelmeztetést teszek hozzá - ne vegyen egy hasonló terméket egy másik márkától Sandberg❗Sokkal olcsóbb, de ez is egy szép darab szemét, amit vissza kellett vinnem egy meg nem nevezett boltba. Hasonlóképpen, a sandber márkájú külső floppy meghajtó is totális szar volt. Következtetés: Ne vedd a Sandberget, azok diszfunkcionális szemét, vedd az Akasát, az minőségi❗.
A merevlemezek azonnal csatlakoznak a számítógéphez
A klónozás gyors és pontos
0 ×Jelentés
Karel, Jihlavaflag
Értékelve: 2023. 05. 15., változat: AKASA DuoDock X3, 2 x Kettős HDD/SSD slot USB 3.1 Gen 1 / AK-DK08U3-BKCM
Hitelesített vásárlás
Egyszerű dupla dokkoló HDD és SSD belső meghajtókhoz klónozási képességgel. A várakozásoknak megfelelően működik. Elégedettség.
Ez idáig semmi.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20