Oldal frissítése

Vélemények: AKASA 2.5 Gigabit PCIe Network Card

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AKASA 2.5 Gigabit PCIe Network Card témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AKASA 2.5 Gigabit PCIe Network Card termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AKASA 2.5 Gigabit PCIe Network Card megvásárlása után te is írsz értékelést.
AKASA 2.5 Gigabit PCIe Network Card - Hálózati kártya
AKASA 2.5 Gigabit PCIe Network Card
Pillanatnyilag nem elérhető
Petr, Pardubiceflag
Értékelve: 2024. 02. 17., változat: AKASA 2.5 Gigabit PCIe Network Card
Hitelesített vásárlás
Egyszerűen működik, és nem kér semmit. A fedélzeti LAN-porttal összehasonlítva valamivel gyorsabb sebességteszt-választ és valamivel alacsonyabb késleltetést figyeltem meg. Gigabites kapcsolaton ez a gyakorlatban nem észrevehető, ott abszolút minden gyorsan megy, de a tesztekben észrevettem.
Tökéletesen működött, az újraindítás után automatikusan telepítette magát, anélkül, hogy bármit is kellett volna tennie.
semmi
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20