Oldal frissítése

Vélemények: Airversa Illóolaj párologtató, Scenta Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Airversa Illóolaj párologtató, Scenta Black témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Airversa Illóolaj párologtató, Scenta Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Airversa Illóolaj párologtató, Scenta Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Airversa Illóolaj párologtató, Scenta Black - Aroma diffúzor
Airversa Illóolaj párologtató, Scenta Black
Raktáron > 5 db
24 990 Ft
Kosárba
Jaroslav, Liberecflag
Értékelve: 2024. 02. 12., változat: Airversa Illóolaj párologtató, Scenta Black
Hitelesített vásárlás
Fém és üveg kombinációjából készült
Csendes működés
Még a legkisebb teljesítmény mellett is viszonylag erős aroma diffúzió
Elegendő beállítás
Nagy tartály + belső menet palackokhoz
Visszafogott kialakítás
A tartály megvilágítása szép, a színválaszték megfelelő, az intenzitás pedig az esti sötétségnek megfelelő
Az én darabom egy töredezett üveggel érkezett, de ez lekerült a szálról, és úgy tűnik, nem befolyásolja a funkcionalitást, így valószínűleg még nem foglalkozom vele.
A meghirdetett kompatibilitás az 5/10 ml-es palackokkal nagyon egyéni - a Saloos 10 ml-esével nem (a csavar illik, viszont az üveg túl magas), ezért érdemes kipróbálni, hogy melyik 10 ml-es fér bele és melyik nem. 5 ml-nél szerintem szinte mindenkivel lesz kompatibilitás.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10