Oldal frissítése

Vélemények: Airbi CUBIC

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Airbi CUBIC témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Airbi CUBIC termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Airbi CUBIC megvásárlása után te is írsz értékelést.
Airbi CUBIC - Párásító
Airbi CUBIC
Raktáron > 5 db
18 990 Ft
Kosárba
Zdeněk, Praha 7 - Bubenečflag
Értékelve: 2023. 09. 25., változat: Airbi CUBIC
Hitelesített vásárlás
Mivel oldalirányban fúj, mondjuk egy szekrény szélére helyezhető, és így a ködöt a térbe fújja, így jobban oldódik. Ellentétben az egymásra fújó eszközökkel.
Oldalra fújva
Nagy tartály
Könnyű tisztítás
0 ×Jelentés
Jan, Kutná Horaflag
Értékelve: 2023. 05. 23., változat: Airbi CUBIC
Hitelesített vásárlás
Van egy második párásítóm, mert az első pár hónap után már nem termelt gőzt. Reklamációval és egy új, azonos párásító megvásárlásával megoldott. Elégedett vagyok vele, csak a gombok lehetne jobbak. Nem reagálnak túl jól. Néha ötször kell megérintenem, hogy válaszoljon. Az első készüléknél azt hittem, hogy hibás, és reklamálni akartam, de mire odaértem, már nem működött. A másik ugyanezt csinálja a gombokkal, de eddig legalább működik, úgyhogy majd meglátom: )
Nagy víztartály
Ionizátor
Aromatizáló
A gombok éjszaka erősen világítanak
A gombok nagyon kérdésesen reagálnak az érintésre
0 ×Jelentés
Jakub, Chrudimflag
Értékelve: 2022. 10. 19., változat: Airbi CUBIC
Hitelesített vásárlás
Régóta keresek egy megfizethető párásítót, amely valóban jelentősen párásítja a levegőt, és nem 1-2%-kal. Ez a doboz meg tudja csinálni, a gőzfolyam képes sokat okádni, ami szintén elég szép látvány: ) Az is hazudik, hogy az illóolajokat egy speciális rekeszbe csepegteti, ami illatosítja a levegőt, bár többet fog belőle használni, mert nem közvetlenül a vízbe kell csepegtetni, hanem egy speciális papírhabra vagy minek is nevezzük, ami kevesebbet juttat belőle a levegőbe.
a levegő 10-20%-os párásítása
hatalmas víztartály
3 párásítási "sebesség" üzemmód
üzemmódok (klasszikus, ionizáció, meleg levegő)
a tartály feltöltése nem végezhető a gép működése közben
0 ×Jelentés
FairPrice-Sk, s.r.o., Trnavaflag
Értékelve: 2020. 09. 21., változat: Airbi CUBIC
Hitelesített vásárlás
Ionizáló és aromatizáló nagyon jó szinten. Más termékektől eltérően a nedvességmérő teljesítménye lényegesen jobb.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20