Oldal frissítése

Vélemények: AIPER Seagull Pro Lite

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AIPER Seagull Pro Lite témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AIPER Seagull Pro Lite termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AIPER Seagull Pro Lite megvásárlása után te is írsz értékelést.
AIPER Seagull Pro Lite - Medence porszívó
AIPER Seagull Pro Lite
Megszűnt
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 06. 17., változat: AIPER Seagull Pro Lite
Hitelesített vásárlás
A leírtaknak megfelelően működik.
0 ×Jelentés
Klára, Plzeňflag
Értékelve: 2024. 05. 06., változat: AIPER Seagull Pro Lite
Hitelesített vásárlás
Egy kör alakú föld feletti fémmedencéhez vásároltuk 3,6 m x 1,2 m-es belső fóliával. A porszívó körülbelül 3 hete van nálunk, de ez idő alatt rengeteg munkát végzett. A tél utáni medencetisztításhoz használtuk, hogy a lehető legkevesebb szennyeződés kerüljön a szűrőbe. Mindent, amije volt, a fenekéről és a falakról kapott. Körülbelül 10 percenként le kellett öblítenünk, mert tele volt a zsák nyálkával, majd elvesztette az erejét, és az első kerekek felemelkedtek. Ha egyszer eltömődött a kosár, nincs elég ereje ahhoz, hogy felmenjen a falra. Ezeket a megfigyeléseket én is észrevettem, és sajnos a kézikönyvben nincs leírva. Először azt hittem, hogy elromlott és garanciális. Most, hogy a víz teljesen tiszta, a porszívó teljesítménye nem csökken, és csak a program befejezése után kell tisztítani. Gyönyörűen felmegy a falakon, a patron teljes felületén tisztítja a falakat (nem tudtam, hogy kör alakú medence esetén van-e olyan holtpont, ahová nem ér el). Számomra minden tökéletes rendben van, és kellemesen meglepődtem. A dobozon vagy a terméken nincs utalás a Lite verzióra. Van egy klasszikus Seagull Pro készülékünk.
Erős teljesítmény
Egyszerű kezelés
Megfelel az elvárásoknak
Könnyű karbantartás
Ez idáig semmi
0 ×Jelentés
Lukáš, Kralupy Nad Vltavouflag
Értékelve: 2024. 04. 30., változat: AIPER Seagull Pro Lite
Hitelesített vásárlás
visszajöttem, szinte soha nem mentem fel a falra, megcsúsztam...
gyönyörű és nem Lite.
csak néha nem jön ki a műanyag medencéből, zavarja a falak egyenetlensége. Nagyon nehéz
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15