Oldal frissítése

Vélemények: AIPER Pilot V2 Vacuum

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AIPER Pilot V2 Vacuum témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AIPER Pilot V2 Vacuum termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AIPER Pilot V2 Vacuum megvásárlása után te is írsz értékelést.
AIPER Pilot V2 Vacuum - Medence porszívó
AIPER Pilot V2 Vacuum
Raktáron > 5 db
97 790 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 06. 07., változat: AIPER Pilot V2 Vacuum
Hitelesített vásárlás
az volt a szándékom, hogy vegyek egy medence porszívót a maradék tisztítására, amit a robot nem bír el, ha tudnám, hogy ezért a pénzért olyat kapok, ami nem képes felszívni a homokmaradványokat, arról nem is beszélek. a medence sarkai, ezért lemondtam róla, kidobtam az értéktelen pénzt, költözz, csak tágíts ki mindent és az eredmény sehol: (
kedves tervező
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05