Oldal frissítése

Vélemények: AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera Drone - 3 akkumulátor

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera Drone - 3 akkumulátor témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera Drone - 3 akkumulátor termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera Drone - 3 akkumulátor megvásárlása után te is írsz értékelést.
AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera Drone - 3 akkumulátor - Drón
AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera Drone - 3 akkumulátor
Pillanatnyilag nem elérhető
Ondřej, Praha 9 - Černý Mostflag
Értékelve: 2023. 04. 22., változat: AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera Drone - 3 akkumulátor
Hitelesített vásárlás
Csatlakoztam a wi-fi drónhoz, és a telefonom ezután elkezdett bénázni, nem tudtam visszamenni a kezdőképernyőre, vagy megnyitni az aktív alkalmazások listáját. A telefon újraindítása után egy felugró ablakot kaptam, hogy jelentkezzek be a Mi-fiókomba (ami csak egy alkalmazásban van), ami nagyon egyértelműen malware volt. Megkért, hogy adjam meg a jelszavamat, és miután kiválasztotta a "Jelszó elfelejtése" lehetőséget adott a fiókom törlésére? Azt javasolnám, hogy az alza húzza ki a terméket a webhelyükről, mielőtt valaki beperelné őket, ha elveszítik a számláikat egy általuk közvetített termék miatt. Visszaküldöm a drónt, és remélem, hogy gyorsan feldolgozzák.
- semmi sem ellensúlyozza a negatívumokat
- a drónt feltörik
- a Google által kínaiból lefordított, érthetetlen angol nyelvű felhasználói kézikönyv
0 ×Jelentés
Tomáš, Chrastavaflag
Értékelve: 2023. 04. 16., változat: AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera Drone - 3 akkumulátor
Hitelesített vásárlás
Mindenesetre nem tudtam csatlakoztatni a kamerát. 3 mobiltelefont, valamint 3 különböző alkalmazást és mindenféle variációt és beállítást kipróbáltunk. Bekapcsolom a drónt, megtalálom a WiFi-t, csatlakozom, megnyitom az alkalmazást, elindítom, és az alkalmazás azt mondja, hogy "nincs kapcsolat" Nem találtam részletes utasításokat a csatlakozásról vagy a probléma megoldásáról. Hiába a technikai ellenállás, az alza.cz csak viszonteladója a vzdušín.cz oldalnak, így nem adnak tanácsot, mert nem tőlük vásároltam az árut. Majd én foglalkozom a panasszal.
tömeg
könnyen kezelhető
nem tud kamerát csatlakoztatni
repülési idő teljes akkumulátorral 5-7 perc
0 ×Jelentés
Milan, Praha 9 - Vysočanyflag
Értékelve: 2022. 10. 20., változat: AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera Drone - 3 akkumulátor
Hitelesített vásárlás
Lehet, hogy csak egy hibás darabot kaptam, de nem fogok több kockázatot vállalni ezzel a márkával. Szerettük volna a drónt útra vinni és alacsony magasságban használni, de erre sem alkalmas.
Súly és méret
A 20 perces repülési idő egy álom. 7 perc a felső határ, és ha az akkumulátor lemerül, a drón nem tér vissza, hanem ott ül, ahol van.
Videó: szörnyű felvételi minőség, felvétel rángatózó rossz minőségű, mint az első mobiltelefon kamerával. Nem értem a 4K jelölést
A 100 méteres hatótávolság szintén nem igaz. Nagyon gyenge reakció a vezérlőparancsokra.
A drón visszaadása azt jelenti, hogy le kell kapcsolni és lezuhanni. Szerencsére alacsony magasságban jöttem rá. Nincs visszatérés a kiindulópontra. Visszaküldöm az árut, és remélem, hogy pozitív elbírálásban részesülök.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20