Oldal frissítése

Vélemények: AEG Steam Fragrance

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AEG Steam Fragrance témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AEG Steam Fragrance termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AEG Steam Fragrance megvásárlása után te is írsz értékelést.
AEG Steam Fragrance - Mosóparfüm
AEG Steam Fragrance
Raktáron > 5 db
5 090 Ft
Kosárba
Milan, Meziměstí u Broumova 3flag
Értékelve: 2024. 05. 01., változat: AEG Steam Fragrance
Hitelesített vásárlás
Alkalmas AEG/Elektrolux mosógépek gőzprogramjával való használatra a szennyes felfrissítésére. Nem helyettesíti a textillágyítót vagy az illatszert a normál mosási programban, ahhoz nem elég koncentrált. Adagolás 20ml 1 kg szennyesre = 4 kapszula. Számomra nagyon kellemes illat
Kellemes virágos illat
Talán csak az ár
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20