Oldal frissítése

Vélemények: AEG RTB411E1AW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AEG RTB411E1AW témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AEG RTB411E1AW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AEG RTB411E1AW megvásárlása után te is írsz értékelést.
AEG RTB411E1AW - Kis hűtő
AEG RTB411E1AW
Raktáron > 5 db
120 290 Ft
Kosárba
Zdeňka, Rájec-Jestřebí Rájecflag
Értékelve: 2024. 02. 14., változat: AEG RTB411E1AW
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A hűtőszekrényt a meglévő helyett vásároltam, nagyon gondos kiválasztás után. Mivel még nem használtam, nem tudom értékelni a teljesítményét. Nagyon szép a megjelenése. Az AEG márka garancia a minőségre, ajánlom.
Még nem használtam.
Nincs.
0 ×Jelentés
Monika, Prahaflag
Értékelve: 2023. 12. 10., változat: AEG RTB411E1AW
Hitelesített vásárlás
második hűtőszekrényként vettük, és elégedettek vagyunk.
0 ×Jelentés
Karel, Karlovy Vary 1flag
Értékelve: 2023. 05. 21., változat: AEG RTB411E1AW
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
OK
0 ×Jelentés
Pavel, Modraflag
Értékelve: 2022. 04. 18., változat: AEG RTB411E1AW
Hitelesített vásárlás
A hűtőszekrény valóban nagyon könnyű, de még mindig nem rezeg, amikor a kompresszor működik. A padló görbülete állítható lábakkal is kompenzálható. A leírásban nem szerepel egyértelműen az ajtónyitási irány megváltoztatásának lehetősége, de a valóságban lehetséges (“Nyitási irány“ paraméter: szállítás „az „opcionális” listán szerepel más hűtőszekrényeknél, és összevetve zavaró lehet). Az alsó zsanér felszerelésénél ügyelni kell a helyes helyzetére és utoljára húzni - a felső zsanérnak szabad pozíciója van, de az alsó zsanér állítható úgy, hogy az ajtótömítés megfelelően illeszkedjen (a gyártó nem emeli ki ezt az utasításokban). A hűtőszekrény zaja érzelmileg minimális – ez az egyik oka a régi hűtőszekrény cseréjének. Nyitott konyhával még éjszaka sem zavar.
csendes
közvetlen hőmérséklet beállítás
LED lámpa – elég az egész hűtőszekrényhez
rengeteg polc
könnyű, de stabil
az ajtónyitás irányának megváltoztatásához le kell szerelni a hűtőszekrény teljes felső fedelét (de mindent részletesen le kell írni az utasításokban)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15