Oldal frissítése

Vélemények: AEG RDB424E1AW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AEG RDB424E1AW témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AEG RDB424E1AW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AEG RDB424E1AW megvásárlása után te is írsz értékelést.
AEG RDB424E1AW - Hűtőszekrény
AEG RDB424E1AW
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 08. 09., változat: AEG RDB424E1AW
Hitelesített vásárlás
állítható hűtőajtó elhelyezése (bal/jobb)
energiaosztály (legalábbis a táblázat szerint)
kiszállítás (vasárnap! ) egészen a lakásig, beleértve a régi hűtőszekrény beszerelését és eltávolítását
belső elrendezés
polcok a fagyasztóban
csendes
dér képződik a hűtőszekrény hátsó falán a felső felében, még akkor is, ha a hőmérséklet 6°C-ra van állítva. Ezt nem várnám el egy új (energiatakarékos) hűtőtől. a fagy itt van a használat kezdete óta (tehát már 1 hónapja) és valószínűleg FX-re csökkenti az energiaosztályt
Panasztételt fontolgatunk
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20