Oldal frissítése

Vélemények: AEG Mastery MaxiFlex FES5396XZM

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AEG Mastery MaxiFlex FES5396XZM témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AEG Mastery MaxiFlex FES5396XZM termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AEG Mastery MaxiFlex FES5396XZM megvásárlása után te is írsz értékelést.
AEG Mastery MaxiFlex FES5396XZM - Beépíthető mosogatógép
AEG Mastery MaxiFlex FES5396XZM
Raktáron > 5 db
325 990 Ft
Kosárba
Martin, Praha 6flag
Értékelve: 2023. 05. 29., változat: AEG Mastery MaxiFlex FES5396XZM
Hitelesített vásárlás
A mosogatógépet a Whirlpool WFC 3C26 PF X mosogatógép cseréjeként vásároltuk. A mosogatógép a marketing szerint jól nézett ki. A beszerelés meglehetősen bonyolult volt, a hátsó láb magasságát szabályozó műanyag csavar nevetségesen alacsony, és szabadon leng oldalra, ami határozottan nem segít. A panel ajtóra történő felszerelésének utasításai nem értelmesek, az ajtót rögzítő tartócsavarok nem tartják a panelt, még akkor sem, ha követjük a sablont, így végül úgyis magunknak kell elvégeznünk. Legyen óvatos a csavarok meghúzásakor, könnyen deformálódhat a bevonat, mert a gyártó spórolt az anyagon. Összességében a kivitelezés átlagos, semmi extra erős. A mosogatógép jól mosogat, kicsit zajosabb a vártnál, a kezelőszervek intuitívak. Valahogy több minőséget vártam az AEG-től.
kielégítően mos
a program vége után megnyitja magát
csodás design
cikloidális mosogatás
intuitív működtetés
nem túl jó minőségű a panel és az ajtó bevonata
zajosabb, mint a Whirlpool WFC 3C26 PF X
az edények nem száradnak meg teljesen
rossz utasítások és a panel rögzítési rendszer az ajtón, pontatlan sablon
középső kosár nem elég sokoldalú a tálakhoz
nincs gyermekbiztonsági zár
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15