Oldal frissítése

Vélemények: ADATA XPG CORE REACTOR II 850W

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ADATA XPG CORE REACTOR II 850W témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ADATA XPG CORE REACTOR II 850W termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ADATA XPG CORE REACTOR II 850W megvásárlása után te is írsz értékelést.
ADATA XPG CORE REACTOR II 850W - PC tápegység
ADATA XPG CORE REACTOR II 850W
Raktáron > 5 db
45 990 Ft
Kosárba
Jan, Praha 3 - Žižkovflag
Értékelve: 2024. 03. 29., változat: ADATA XPG CORE REACTOR II 850W
Hitelesített vásárlás
Sajnos az Alza leírásában hiba van, remélhetőleg kijavítják. Még csak egy napja van nálam, és tényleg nem szeretnék többet fizetni. most már ASUS és csendben vagyok
Valószínűleg azért, mert ez 850W és ATX 3.0
figyelem nem rendelkezik Zero Fan, mint Alza írja, hogy vannak tápegységek 100W-tól megtalálható a gyártó hivatalos honlapján
a ventilátor mindig 600 fordulatszámon fut, hallható, aki csendes pc-t akar, hogy jobb tápegységbe fektessen be.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 04. 06.
Üdvözlöm, köszönöm az üzenetét és elnézést kérek. A honlapon található hibát kijavítottuk. Szép napot - Jakub, Alza Expert.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10