Oldal frissítése

Vélemények: Acronis Cyber Protect Home Office Premium 1 PC-re 1 évig + 1 TB Acronis Cloud Storage (elektronikus)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Acronis Cyber Protect Home Office Premium 1 PC-re 1 évig + 1 TB Acronis Cloud Storage (elektronikus) témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Acronis Cyber Protect Home Office Premium 1 PC-re 1 évig + 1 TB Acronis Cloud Storage (elektronikus) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Acronis Cyber Protect Home Office Premium 1 PC-re 1 évig + 1 TB Acronis Cloud Storage (elektronikus) megvásárlása után te is írsz értékelést.
Acronis Cyber Protect Home Office Premium 1 PC-re 1 évig + 1 TB Acronis Cloud Storage (elektronikus) - Adatmentő program
Acronis Cyber Protect Home Office Premium 1 PC-re 1 évig + 1 TB Acronis Cloud Storage (elektronikus)
Letölthető
39 090 Ft
Kosárba
Jan, Orlová 4flag
Értékelve: 2022. 08. 26., változat: Acronis Cyber Protect Home Office Premium 1 PC-re 1 évig + 1 TB Acronis Cloud Storage (elektronikus)
Hitelesített vásárlás
Nem értem, hogyan tud klónozni egy normál működésű lemezt anélkül, hogy kényszerítené a számítógép újraindítását, és ezáltal eldobná a másolt lemezt, és csak a RAM memóriában működne. Ugyanakkor jelentenek és úgy tesznek, mintha klónozás folyamatban lenne. egyfajta másolatot hoz létre a külső lemezen, de ha klónról van szó?,? Ellenkező irányban próbáltam használni, az eredmény NULLA lett.
Nem tudok semmilyen
nem tudja ellátni a rendszerlemez (SSD) klónozásának fő funkcióját. Ehhez a funkcióhoz vásároltam ezt a szoftvert.
Hozzon létre egy lemezklónt biztonsági másolatként a rendszer hibája esetén, és állítsa vissza a notebookot az eredeti állapotba úgy, hogy visszaklónozza a Windows horror újratelepítését.
Egyébként van egy dobozos Acronis True Image 2010-em, ami kiválónak bizonyult - de az említett laptopra telepítve azt írta, hogy nem támogatja a dinamikus lemezeket.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20