Oldal frissítése

Vélemények: Acer Predator Connect D5 5G Dongle

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Acer Predator Connect D5 5G Dongle témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Acer Predator Connect D5 5G Dongle termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Acer Predator Connect D5 5G Dongle megvásárlása után te is írsz értékelést.
Acer Predator Connect D5 5G Dongle - Router
Acer Predator Connect D5 5G Dongle
Raktáron 3 db
81 790 Ft
Kosárba
Martin, Praha 4flag
Értékelve: 2024. 04. 21., változat: Acer Predator Connect D5 5G Dongle
Hitelesített vásárlás
A rendszerben hálózati kártyaként jelzi magát, de a vezérlőszoftver nélkül nem csatlakozik sehova. Egyébként a vezérlőszoftver valami borzalmas, az Acer megérdemel egy vállveregetést ezért. Az Acer valószínűleg nem sokat törődik a vezérlőszoftverrel, mivel az utolsó frissítés körülbelül egy évvel ezelőtt történt. Ki tudja, ha nem is az utolsó.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20