Oldal frissítése

Vélemények: Acefast T9 White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Acefast T9 White témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Acefast T9 White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Acefast T9 White megvásárlása után te is írsz értékelést.
Acefast T9 White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Acefast T9 White
Pillanatnyilag nem elérhető
Milan, Praha 3 Vinohradyflag
Értékelve: 2024. 05. 27., változat: Acefast T9 Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Kialakítás
elem élettartam
kényelmes viselet
A hang szörnyű, a rock és a metál büntetés ezzel a fejhallgatóval
0 ×Jelentés
Marek, Česká Lípaflag
Értékelve: 2024. 05. 24., változat: Acefast T9 Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Az enyém a Samsung Galaxy Buds, de két okból vettem ezt a fejhallgatót. 1, a bimbók piszkosak lettek, majd megtisztították, a hang már nem volt egyenletes, mint a vásárlás után. 2, A rügyek szinte egyáltalán nem játszanak basszust, még az equalizer beállítása után sem. - Az Acefast ezen fejhallgatóján (T9 Obsidian típus, fekete) azonban „néhány hajszállal” kevésbé fogja hallani a basszust, mint az SG Buds esetében. Hangos a zene, amit üdvözöltem. hanem lapos. Nem hallani fogod a kompozíció elevenségét és dallamosságának élvezetét, egyszerűen hallani fogod. Próbáltam hallgatni a 80-as évek popját, a 70-es évek rockját, a szintetizátorokat J. -től. Az állomás lehetővé teszi az S.M.A.R.T. információ figyeli a HDD/SSD állapotát. Jarre, Dj Agostina elektronikus zenéje vagy Serious music, mindig ugyanaz. hangos, lapos, nem szól semmit és nem basszus. Természetesen mindenkinek egyéni a hallása, de ennek a fejhallgatónak egyszerűen nincs basszusa.
Érdekes design.
Tartozékok (gumi medál madzaggal, nyakba akasztható, tartalék és egyéb méretű gumiszalagok, töltőkábel. ).
Remek feldolgozás a fejhallgató tokba illesztésénél.
Súly és méret a zsebében hordható.
Ára.
Kötet.
Hangfeldolgozás.
0 ×Jelentés
Vásárló, Chlumec nad Cidlinouflag
Értékelve: 2024. 05. 15., változat: Acefast T9 Obsidian Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon gyors párosítás, egyszerű kezelés, tökéletes hangzás, hosszú élettartam. A legjobb vezeték nélküli fejhallgató, ami valaha volt. Ajánljuk
Gyönyörű és nagyon praktikus feldolgozás a legapróbb részletekig. Minimális helyet foglal el a pénztárcában vagy táskájában, egy igazán kis zsebbe is elfér, így alig tud erről a fejhallgató tokról. Bármikor használatra kész. Nem kell kinyitni semmit, egyszerűen le kell venni a fejhallgatót a tok oldalairól. Tökéletes a mellékelt, kellemes anyagból készült tok, melyhez zsinór is tartozik a felakasztáshoz, így a fejhallgatós tok nyakba akasztva is hordható és egyáltalán nem néz ki rosszul.
0 ×Jelentés
Michal, Brnoflag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: Acefast T9 Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Gyors párosítás
jó hangminőség, még telefonbeszélgetés közben is
Megfelelő ár számomra
Még nem vettem észre semmit.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10