Oldal frissítése

Vélemények: A4tech FSTYLER FK13P

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) A4tech FSTYLER FK13P témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) A4tech FSTYLER FK13P termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) A4tech FSTYLER FK13P megvásárlása után te is írsz értékelést.
A4tech FSTYLER FK13P - Numerikus billentyűzet
A4tech FSTYLER FK13P
Szállításra kész > 10 db
3 690 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 02., változat: A4tech FSTYLER FK13P
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Új billentyű vásárlásakor úgy voltam vele, hogy nem fontos a numpad, de szép lassan rájöttem, hogy igenis hiányzik. Ezért vettem meg ezt a numpadot, célnak megfelel, ami zavaró, hogy nem a megszokott 2 billentyű magasságú "+" gomb van, hanem csak 1 magas, és alatta van még egy backspace, szóval összeadásoknál figyelni kell ezen kívül rendben van.
Olcsó
Numpad (? )
A "+" karakter csak 1 gombos a megszokott 2 gomb helyett, ez megszokást igényel
0 ×Jelentés
Jaromír, Kutná Horaflag
Értékelve: 2023. 07. 31., változat: A4tech FSTYLER FK13P, fehér
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
no comments - a várt módon működik
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05