Oldal frissítése

Vélemények: A4tech FB35CS FSTYLER

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) A4tech FB35CS FSTYLER témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) A4tech FB35CS FSTYLER termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) A4tech FB35CS FSTYLER megvásárlása után te is írsz értékelést.
A4tech FB35CS FSTYLER - Egér
A4tech FB35CS FSTYLER
Raktáron 1 db
9 390 Ft
Kosárba
Nora, Brno 2flag
Értékelve: 2023. 08. 17., változat: A4tech FB35CS FSTYLER
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Sajnos, az akkumulátor beépített és nem lehet változtatni, hány töltési ciklus van, nem adott, és mennyi ideig tart feltöltve is nem, a gyártó szállítja a vezérlést ( a programot le kell tölteni a honlapjukról) lehet állítani a funkciók a gombok, de automatikus kikapcsolás, miután egy ideig inaktivitás és DPI nem, DPI csak a gomb megnyomásával az egér, de a program nem mutatja, hogy milyen DPI van beállítva, de ez a gyártó, ez talán nem lehetséges semmilyen egérrel.
Jó tulajdonságokkal rendelkezik a gyártó egereitől
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15