Oldal frissítése

Vélemények: A4tech Bloody G525

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) A4tech Bloody G525 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) A4tech Bloody G525 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) A4tech Bloody G525 megvásárlása után te is írsz értékelést.
A4tech Bloody G525 - Gamer fejhallgató
A4tech Bloody G525
Raktáron 1 db
16 290 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 01. 25., változat: A4tech Bloody G525
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Egy év használat után lecserélem, mert kezdem unni a műbőr párnákat, túl meleg még télen is, több órás játékra annyira nem alkalmas. A mikrofon zajszűrése nagyon jó, a hangzás rendben van. Ha relative nagy a füled körvonala, akkor nem ezt a terméket keresed.
-Mikrofon zajszűrés funkciója jó!
-Térhangzás igen hasznos bizonyos játékoknál.
-A műbőr nem kezdett el szétfoszlani 1 év után sem.
-Túl meleg műbőr párnák.
-Megfájdul a fül széle hosszú használatnál.
-RGB funkcio nem kikapcsolható.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15