Oldal frissítése

Vélemények: A2 árnyalatú rózsaszín

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) A2 árnyalatú rózsaszín témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) A2 árnyalatú rózsaszín termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) A2 árnyalatú rózsaszín megvásárlása után te is írsz értékelést.
A2 árnyalatú rózsaszín - Gamer fejhallgató
A2 árnyalatú rózsaszín
Megszűnt
Tomáš, Roztokyflag
Értékelve: 2023. 05. 06., változat: A2 árnyalatú rózsaszín
Hitelesített vásárlás
Ára
eddig megfelelnek az elvárásaimnak
eddig bírja a gyerekek durva bánásmódját 😃
semmi
0 ×Jelentés
František, Děčín 2flag
Értékelve: 2023. 04. 30., változat: A2 árnyalatú rózsaszín
Hitelesített vásárlás
jól szigetelik a környezeti hangokat, és az árhoz képest elég jól hangzanak. A lányomnak vettem, és ő Xboxon és tableten használja, és nem panaszkodik.
jó hangzás
jól szigetelje a környezetet
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 01. 04., változat: A2 árnyalatú rózsaszín
Hitelesített vásárlás
A fejhallgató tökéletes Barbie színű - tökéletes választás, ha nem érdekel néhány háttérvilágítás, amit amúgy sem látsz a fejeden, de szereted az élénk színeket. Könnyűek, és ha nem húzódnának egy kicsit a fülek fölé, ami hosszabb használat esetén elég kényelmetlen lehet, akkor nem is éreznénk őket a fejünkön. A párnázás kényelmes, kivéve, hogy a fej tetején lévő rész hajlamos leválni, így beleragad a hajadba, és ha nem vagy óvatos, akkor a fejedből kitépsz néhányat, amikor leveszed a fejhallgatót. De lehetséges, hogy ez a darab hibája. A hangzás ehhez az árkategóriához képest fényűző. Kezeli a térhatásokat, a zene finom és gyakran észrevehetetlen részleteit, az equalizer és a basszus könnyű beállításait, ami nagyon kellemes, mert nem túl erős. A hangerő a bal oldali kézibeszélő hátoldalán a forgótárcsával állítható. Maga a mikrofon nem rendelkezik kapcsolóval, de van egy kapcsoló, amellyel kikapcsolható a fejhallgató oldalára való visszacsapással. A mikrofon elhelyezése nem csak felfelé és lefelé, hanem oldalirányban is lehetséges, mivel a fejhallgató kábele alakítható. A mikrofon nagyon érzékeny minden hangra, ami néha káros lehet (pl. egérkattintásra van szükség, annak ellenére, hogy az érzékenységet alacsonyra állítottam). A vezeték egyetlen csatlakozóval van lezárva mind a mikrofon, mind a fejhallgató számára, de a csomagban található egy osztó (szép színes fejhallgató kábel) is, amely lehetővé teszi a megosztást. A fejhallgató kábel és a mellékelt elosztó fonott.
Könnyű fejhallgató
A fülek és a fej tetején lévő párnázás
A mikrofon kikapcsolható a fejhallgatóra való visszakoppintással.
Egyetlen csatlakozó + elosztó a csomagban
Kötött kábel
Minőségi térhatású hangzás
Nincs eltúlzott basszus
Szép megjelenés és szín
Kicsit húznak a fülükön.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 29., változat: A2 árnyalatú rózsaszín
Hitelesített vásárlás
köszönöm cerka boldog volt köszönöm szépen volt karácsonyra
5
5
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15