Oldal frissítése

Vélemények: 8BitDo Ultimate Nintendo Switch Wired Controller, rózsaszín

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 8BitDo Ultimate Nintendo Switch Wired Controller, rózsaszín témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 8BitDo Ultimate Nintendo Switch Wired Controller, rózsaszín termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 8BitDo Ultimate Nintendo Switch Wired Controller, rózsaszín megvásárlása után te is írsz értékelést.
8BitDo Ultimate Nintendo Switch Wired Controller, rózsaszín - Kontroller
8BitDo Ultimate Nintendo Switch Wired Controller, rózsaszín
Raktáron 2 db
12 490 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 27., változat: 8BitDo Ultimate Nintendo Switch Wired Controller, rózsaszín
Hitelesített vásárlás
Az árához képest egy teljesen jó kontroller, a DPAD kifejezetten jó. PC-n használtam Bluetoothon keresztül Steam-n mindenféle gond nélkül használható , Switch controllerként ismeri fel, de Xbox applikáción már sehogy sem tudtam működésre bírni.
D-pad és a gombok
Jo kivitel
Nem analog trigger
Kompatibilitás PC-n
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05