Oldal frissítése

Vélemények: 77" LG OLED77B33

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 77" LG OLED77B33 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 77" LG OLED77B33 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 77" LG OLED77B33 megvásárlása után te is írsz értékelést.
77" LG OLED77B33 - Televízió
77" LG OLED77B33
Raktáron > 5 db
744 000 Ft
Kosárba
Michal, Týniště nad Orlicíflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: 77" LG OLED77B33
Hitelesített vásárlás
Mint minden OLED TV, ez is kiváló kontraszttal és tökéletes feketével rendelkezik. Egyesek számára hátrány lehet a modern miniLED tévékhez képest alacsonyabb fényerő, ami észrevehető, ha jól megvilágított szobában tévézik. Számomra ez nem jelent problémát, főleg este nézek tévét, és ott mesés a kép. Kiváló betekintési szögekkel rendelkezik, így a színek akkor is ugyanazok maradnak, ha nem szemből nézi a tévét (ellentétben a LED-tévéknél gyakran használt VA-panellel). Egy ekkora tévé esetében minőségi bemenetekre van szükség. Főként streameket nézek, és bármi Full HD vagy 4k felbontásban nagyszerűen néz ki. A hátrányok közé tartozik a gyengébb hangzás, de én személy szerint nem aggódom emiatt, mivel a TV-t a rendelkezésre álló eARC-n keresztül AV-vevőhöz csatlakoztatom. Ráadásul az sem a legszerencsésebb megoldás, hogy mindkét HDMI 2.1 port a tévé hátuljára kerül, ami a falra akasztáskor bonyodalmakat okoz (a tévének távolabb kell állnia a faltól, és a csatlakozók kevésbé lesznek elérhetők). És az LG operációs rendszere számomra egy kicsit kevésbé gyorsnak tűnik, mint a CX-en. Összességében azonban ez egy nagyon jó TV "megfizethető" áron a képátlóhoz képest.
Kiváló kontraszt az OLED technológiával
Nagy átlós
Széles látószögek
Tökéletes fekete
Gyenge hang
Alacsonyabb kijelző fénysűrűség (például a miniLED-hez képest)
A HDMI 2.1 portok a hátoldalon vannak, nem pedig az oldalán, ahol csak a HDMI 2.0 portok vannak, így problémát jelenthet a falra szerelés és a HDMI 2.1 csatlakoztatása esetén.
0 ×Jelentés
Petra, Ostravaflag
Értékelve: 2023. 12. 13., változat: 77" LG OLED77B33
Hitelesített vásárlás
Félelmetes kép
Tisztázatlan vezető. A hangerő érzékelése a sötétben nem kis teljesítmény.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20