Oldal frissítése

Vélemények: 65" Xiaomi TV A Pro

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" Xiaomi TV A Pro témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" Xiaomi TV A Pro termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" Xiaomi TV A Pro megvásárlása után te is írsz értékelést.
65" Xiaomi TV A Pro - Televízió
65" Xiaomi TV A Pro
Kérés esetén megrendeljük 3 db
269 790 Ft
Kosárba
Vásárló, [email protected]flag
Értékelve: 2024. 06. 19., változat: 65" Xiaomi TV A Pro
Hitelesített vásárlás
Az előző LG TV, amin a garancia után megjelent egy csík, ezért tervezetlenül kerestem a cserét, de még nem voltam kész olyan 35-öt fizetni egy OLED-ért. Nem vagyok szakértő, de tudom, hogy tetszik-e a kép vagy sem, és azt kell mondanom, hogy a kép gyönyörű, és meglepő módon a hangja is van. Még egy TV-szerelő barátom is, amikor beállította nekem, kijelentette, hogy a különféle gammák és korrekciók beállítása után, hogy meglepően szép és a fekete tényleg fekete. Egyszerűen nagyon tisztességes nagy pénzért, de tévéként és nem játékosoknak a nem túl gyors processzor és memória, valamint 50/60Hz miatt. Most néhány hiányosság vagy inkább hiba a leírásban, amelyeket sehol nem említenek. Először is, sehol nincs leírva, hogyan kell bekapcsolni a TV-t és ez egy szinte láthatatlan (egyetlen) gomb alul középen az alsó szélen. Aztán az ezt követő párosítás a távirányítóval gyönyörű grafikát mutat a TV-n és megmutatja, hogyan kell két gombot megnyomni a párosításhoz, de már nem írják, hogy kész, amíg a távirányító nem csipog, ugyanakkor a tévé azt mutatja, hogy kész de ez nem, így az illető újra megpróbálja, mint egy idióta, és elkezd guglizni. Aztán rájössz, hogy két BT távirányító nem lehetséges (ami velem is megtörténhet, de) és a support tud gombát és azt állítja, hogy lehetséges. Amikor aztán rájössz, hogy ez tényleg nem működik, és arra gondolsz, hogy talán ott hagyták az IR-t, akkor a support azt mondja, hogy már nincs, de van! Tehát a második távolság csak infra lehet. Aztán kicsit meglepő, hogy a hangvezérlés csak google fiók hozzáadása után kezd el működni, és megint valaki beírhatta volna a kézikönyvbe, de ez már apróság. Nem értem, miért lehet a 800-as pozícióból rendezni a tévéműsorokat, de ez ma már valószínűleg így van, hogy a földfelszíni tévé a háttérben van, és minden online van, a korábbi 799 pedig az internetes tévézésre való, hát. A DO elrendezés és a beállítások menü némi szoktatást igényel, de pár nap után szerintem jó pénzért ajánlom azoknak, akik nem akarnak tévézni, ráadásul rengeteg funkcióval. a Google TV-hez. Szeretnénk megtartani, de inkább a " spórolt" pénzért vettünk +36 hónap garanciát, mert ki tudja, hogy áll a Xiaomi a szervizzel és a támogatásukkal, csalódást okozott a tudatlanságukkal.
Gyönyörű kép
Csak egy BT távirányító és Xiaomi támogatás semmiért
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05