Oldal frissítése

Vélemények: 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L megvásárlása után te is írsz értékelést.
65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L - Televízió
65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L
Kérés esetén megrendeljük 4 db
1 429 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L
Hitelesített vásárlás
Audiovizuálisan ez a tévé csodálatos élményt nyújt, de ez már a véleményekből is kiderül (és nekem nem volt vele semmilyen minőségi problémám, ahogy az előző vélemény is említi). Ez nem jelenti azt, hogy ez a termék tökéletes, ezért a negatívumokra összpontosítok, amelyeket a vélemények gyakran nem említenek, legalábbis ez az, amit keresel, ha a legjobbat akarod. Ez a felülvizsgálat öt hónapos használat után készült
tökéletes kép
szilárd hangzás
alkalmazásonkénti képbeállítások - így minden alkalmazáshoz külön-külön optimalizálhatja a beállításokat (Netflix, YouTube stb.)
A Sony adatokat akar gyűjteni rólad, akár tetszik, akár nem (és ezt kifejezetten meg is mondja, amikor először telepíted - nincs opt out, csak kikapcsolja a célzott hirdetéseket)! egy igazi szar, és ha nem lenne az a tény, hogy tudom, hogyan lehet kijátszani, ez egy szar számomra, és a Sony-nak mindenképpen kapnia kellene egy pofont ezért a gyakorlatért. A nem azt jelenti, hogy nem, és ez az erőszaktevő mentalitása. (csak írja be a Google Sony Samba resp. TV. samba. ssm)
az első két firmwares nagyon törött volt, és a TV leállt, alkalmazások összeomlott, menük lassúak voltak, Mindenképpen ajánlom frissítés az utolsó előtti vagy legújabb verzióra (a mai naptól)
a hangerőjelző középen van, és ott marad tíz másodpercig! Aki gyakran használ feliratot, az sírni fog. Próbáltam kapcsolatba lépni a Sonyval, hátha meg tudják javítani ezt, de a támogatás elküldött valahova vele, és őszintén szólva nem tudom, hogy a Sony kereskedés hogyan kezeli ezt (Japánban nem árulják) - még 3rd party appokkal sem lehet javítani.
Android ezen a TV egy horror - konkrétan - a Google Launcher egy szörnyűség (nem tudsz nélkülözni valamit, mint Projectivy Launcher, ha azt szeretnénk, hogy legalább némi testreszabás), és a böngésző legalábbis, mint egy fallback körülbelül az egyetlen TV Bro - Nem értem, hogyan lehetséges, hogy a Google nem tudja telepíteni a saját böngésző a saját platformján
a belső tárhely csak 16 GB, míg manapság már néhány koronáért 128 GB tárhelyet is kaphatunk a telefonokban. mire használná bárki is, ez a kérdés, de másrészt a 16GB szerintem sértés, és az abszolút minimumnak 32GB-nak kellene lennie.
Wifi 6 (vigyázat, a 6e nem) és csak 100Mbit ethernet! Tehát aki szeretné használni a streaming pl. Moonlighton keresztül, vagy vásárolhat egy külső USB hálózati adaptert, vagy megelégedhet a wifivel, vagy korlátozhatja magát 100Mbit-re. 2008-ban vettem egy számítógépet 2x 1Gbps kártyával, így ezt is elfogadhatatlannak tartom az ár szempontjából.
teljesítmény általában - ha nem beszélünk a videó gyorsításról, ami kiváló (beleértve az av1-et is), a processzor más feladatokhoz elég lassú és inkább egy telefon 4 ezer szintjén, a TV-n gyakorlatilag bármilyen játék telepítése nem jó ötlet.
a háttérvilágítással ellátott intelligens vezérlő brutálisan gyorsan lemerül, jobb, ha hozzászokik a klasszikus vezérlőhöz.
ps5 vezérlő nem működik jól a TV vezérlésére, a sony-tól jobb integrációt vártam
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10