Oldal frissítése

Vélemények: 65" LG OLED65C12

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" LG OLED65C12 témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" LG OLED65C12 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" LG OLED65C12 megvásárlása után te is írsz értékelést.
65" LG OLED65C12 - Televízió
65" LG OLED65C12
Megszűnt
Daniela, Napajedlaflag
Értékelve: 2022. 07. 22., változat: 65" LG OLED65C12
Hitelesített vásárlás
NAGYON régóta keresek KONKRÉT okot arra, hogy lecseréljem a nagyszerű – 10 éves tökéletes szolgáltatásunk – 50 hüvelykes Panasonic plazmánkat egy OLED TV-re. Tudtam, hogy eljön, de mindig találtam valami apró okot arra, hogy a plazmát a helyén tartsam. Talán még a fordulási lehetőséggel ellátott állvány is remek volt. Nos, akkor kaptam ajándékba egy Skylink kártyát, és miután kiderült, hogy a „SmarTV” valójában nem túl okos manapság, eldőlt. A plazmában volt CI nyílás, de az alkalmazásban nem. Ami a méretet illeti, szándékosan kihagytam az 55“-est, és egyenesen a 65“-es LG-hez mentem a C12-es változatban. MINDEN NAGYON MŰKÖDIK. Tudtam, hogy a hangzással nem kell foglalkoznom, mert az új OLED minden hangszóróval együtt automatikusan bekerült a házimoziba. És amikor az Alza felajánlotta az ingyenes falra szerelés lehetőségét is, egyértelmű volt, hogy már a forgatható alapot is felváltja az AlzaErgo M610B csuklós fali tartó. Nem bánom meg a döntésemet, mert már régen pontosan tudtam, mire vágyom, és 1. képminőség, 2. dizájn és 3. képernyőméret nagy előrelépés az egész család számára – remélhetőleg még sokáig. újra.
kiváló kép
tökéletes kialakítás minimális kerettel a képernyő körül
nos, a fekete TÉNYLEG fekete
okos, és szeretjük rajta keresztül nézni a YouTube-ot
a “varázslatos“ DO még nem nőtt a kezembe, mert a görgető és a kurzor hívása “furcsa“
0 ×Jelentés
Patrik, Orlová - Lutyněflag
Értékelve: 2022. 07. 01., változat: 65" LG OLED65C12
Hitelesített vásárlás
Alig vártam a napot, amikor ideje lesz frissíteni a tévémet. És tudtam, hogy az LG OLED lesz. Ideális 65 hüvelykes TV. Sok alkalmazás, gyönyörű dizájn, csodálatosan karcsú. Nem tudok ránézni. És az a kép! Legjobb TV nagyszerű pénzért. Egy fillért sem sajnálok. Köszi Alzo!
OLED kijelző
Hihetetlenül karcsú.
Gyönyörű design
4K, 100hz / 120h, Dolby Vision, Dolby Atmos, HDMI 2.1 támogatás
Jelenlegi streaming alkalmazások (Disney +, HBO Max, Netflix, AppleTV, Amazon Prime Video)
Jelenlegi streaming alkalmazások (Disney +, HBO Max, Netflix, AppleTV, Amazon Prime Video)
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 21., változat: 65" LG OLED65C12
Hitelesített vásárlás
A fekete csak fekete
A sötét jelenetekben a HDR sem ad QLED-t. (Régebben Samsung Q85R-em volt)
Ha inkább sötétben néz tévét sötétedés után, akkor feltétlenül vásároljon OLED-eket
Technológiai támogatás (4xHDMI 2.1, Dolby Vision. )
A QLED-del ellentétben nappal sötét jelenetekben néha tükör, de a technológia határa van (ilyen szűrőket nem tudok alkalmazni, plusz kisebb fényerő) – tudtam korábban, amikor nekem is volt C9-em., de megéri. Az árnyékolók elmosása megoldja a problémát: )
Miután az OLED megpróbálja, nem tér vissza a (Q) LED-hez: D
0 ×Jelentés
Richard, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 12. 11., változat: 65" LG OLED65C12
Hitelesített vásárlás
gyönyörű kép
kiváló hangzás
csúcstechnológia
OS környezet
OLED
ultra vékony
még nincs
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10