Oldal frissítése

Vélemények: 55" LG 55NANO96P

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 55" LG 55NANO96P témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 55" LG 55NANO96P termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 55" LG 55NANO96P megvásárlása után te is írsz értékelést.
55" LG 55NANO96P - Televízió
55" LG 55NANO96P
Megszűnt
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2021. 11. 22., változat: 55" LG 55NANO96P
Kép minőség hibátlan! Hang elfogadható!
A hangfelismerések, Amazon Alexa, Google Assistant, használhatatlanok! Az LG szervíz szerint próbálkozzak a HELYET angolra állítani, akkor részlegesen működik majd???? Megsúgom, NEM MŰKÖDIK!! Így kár hirdetni itthon, mert ezeket nem fogja tudni!!!!! És ami a legrosszabb, hogy ezeket a gombokat (Amazon Alexa, Google Assistant) nem lehet letiltani!!!
Így, ha véletlenül megnyomódik, a gomb, akkor röhögve közli hogy nem használható az Ön országában!!!!! Ha már ilyen különbségeket tesznek az országok között, akkor legalább lehessen letiltani, hogy legalább ne bosszantson!! :(
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15