Oldal frissítése

Vélemények: 49" Samsung ViewFinity S95UA

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 49" Samsung ViewFinity S95UA témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 49" Samsung ViewFinity S95UA termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 49" Samsung ViewFinity S95UA megvásárlása után te is írsz értékelést.
49" Samsung ViewFinity S95UA - LCD monitor
49" Samsung ViewFinity S95UA
Megszűnt
Pavel, Rumburkflag
Értékelve: 2023. 03. 12., változat: 49" Samsung ViewFinity S95UA
Hitelesített vásárlás
Használt, nem bejelentett áruk
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 05. 05., változat: 49" Samsung ViewFinity S95UA
Hitelesített vásárlás
Szöveggel való munkához vettem a monitort - egy hatalmas terület ideális többfeladatos munkavégzéshez, és egy nagy terület jobb, mint 2-3 több pixeles monitor. Röviden, az embereknek nagyobb szabadságuk van az ablakok mozgatásakor és elrendezésekor. Ezenkívül a MacBook Air M1 (hivatalosan) csak egy külső monitort támogat. A csatlakozás zökkenőmentesen ment, először kaptam meg a teljes felbontást - 5120x1440 USB-C, USB-C -> DisplayPort, illetve DP-DP Thunderbolt 3 dokkolón keresztül. Eddig minden rendben. De a szöveg megjelenítése abszolút katasztrófa. Aki látott már VGA porton keresztül csatlakoztatott LCD-t, tudja miről beszélek. A szöveg szétszórt volt, két egyforma betű egymás mellett homlokegyenest eltérően jelenik meg - pl ff - az első viszonylag normális, a második félkövér, az egyiknek kövér az első lába, a másodiknak az utolsó lába. És sajnos ez volt a szabvány bármelyik kikötőben. Az élességállítás egyik irányba sem segített. Az egyetlen elfogadható eredmény az általam elért szöveghez USB4 / Thunderbolt 4 kábel használatával (USB-C-n keresztül) és HDR módban, ill. HDR dinamikus. A HDR egy kicsit többről szól. Lenzének megvannak a hátrányai - egyrészt az ember elveszíti más paraméterek vezérlésének képességét (így a kijelző azt csinál, amit akar), másrészt. HDR a hosszú távú szöveges munkához. de nem kellemes. Kipróbáltam egy másik M1 Airt, MacBook Pro-t Intellel, két HP-t. Az egyik HP még TVként is azonosította a kijelzőt. Ez nyilvánvalóan a probléma lényege. Mindegyiknél rosszabb volt a szöveg, mint az 5 éves Dellié, 15 ponttal alacsonyabb DPI-vel (109 vs 84) A Samsung technikai támogatása először OK-nak mondta ki a szöveget, majd állítólag a fotótorzítás okozta (ami baromság), és végül elismerte az ezzel kapcsolatos problémát. hogy ezeknél a monitoroknál ezt nem veszem észre és el kell vinnem a monitort egy szervizbe vagy vissza kell vinnem. Amit tettem. Alza gond nélkül visszaadta a pénzt.
Ergonómia - elegendő magasságállítási lehetőség + vízszintes és függőleges dőlés.
Jó betekintési szögek a VA panelen (a görbület segít)
A natív felbontásban probléma nélkül működik MacBook Air M1-en
120 Hz DisplayPorton keresztül (ill. USB-C -> DP)
A szöveges megjelenítés abszolút katasztrófa - mivel csak HDR módokban elfogadható - és még USB4 / Thunderbolt4 kábelen keresztül is 70 euróért.
Valószínűleg nincs olyan mód, ahol minden paramétert be lehetne állítani
USB-C-n keresztül csatlakoztatva (azaz tápellátás) a kikapcsolt Mac bekapcsol, az alvó Mac a monitor parancsára felébred.
Kábelcsatlakozási megoldás – még a csatlakozó kis külső részével rendelkező USB-C kábel is kényelmetlenül meghajlik és a porton nyomtat
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15