Oldal frissítése

Vélemények: 49" Philips 499P9H

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 49" Philips 499P9H témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 49" Philips 499P9H termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 49" Philips 499P9H megvásárlása után te is írsz értékelést.
49" Philips 499P9H - LCD monitor
49" Philips 499P9H
Szállításra kész > 5 db
471 790 Ft
Kosárba
Lubomír, Struhařovflag
Értékelve: 2024. 02. 24., változat: 49" Philips 499P9H
Hitelesített vásárlás
a hangszóró játszik, de ne várd el a több ezer dollárt érő hangszórók hangzását. Azonban a szokásos zenehallgatáshoz vagy videohangzáshoz szerintem elegendő.
egyértelműen ár/teljesítmény arány
stabil láb a monitorhoz
beépített kamera
viszonylag világos menü
"reaktív" hozzáférés a csatlakozókhoz (többé-kevésbé mindig el kell távolítani a monitort, különben nem lehet hozzáférni).
a csomag mérete a monitor méretéhez képest rendben van, de nem lehetne ezt a csomagot középen fogantyúval ellátni, hogy egy ember el tudja vinni (az egész csomag kb. 15 kg, amit egy ember egyedül is el tudna vinni, még a mérethez képest is, de sajnos ez nem lehetséges).
a láb a monitortól nagyon minőségileg/masszívan van kialakítva, sajnos ez azt eredményezi, hogy még ha a monitort legfeljebb a falhoz állítod, akkor is egy normál íróasztal mélységének felét foglalja el, és akkor kb. 40cm-re ülsz a monitortól (ami sajnos egy ekkora monitorhoz nagyon kevés, mert ha balra vagy jobbra akarsz nézni, akkor tényleg el kell fordítanod a fejed).
0 ×Jelentés
Metoděj, Kladnoflag
Értékelve: 2023. 09. 07., változat: 49" Philips 499P9H
Hitelesített vásárlás
számomra, amire szükségem volt, azaz 2x27QHD egy monitorban
az állvány nagyszerű, mert két ntb-t tudsz tenni az asztalra az állvány és a különböző más dolgok között, ahogyan szükséges, plusz stabilabbnak találom.
beépített kamera és ntb hagyhatom zárva
szépen csomagolva és szép minőségi kivitelezéssel
hangszórók jól ez egy plusz és mínusz, de talán egy kis kiigazítás után jobban fognak játszani o bár ez nem olyan szörnyű
töltés csak 65W az én privát ntb ez elég, és az üzleti van, hogy a hatalom különösen
ez nem teljesen mínusz, de a csomag tényleg elég nagy - épphogy befért az autómba
0 ×Jelentés
Lukáš, Praha-vychodflag
Értékelve: 2020. 11. 13., változat: 49" Philips 499P9H
Hitelesített vásárlás
QHD felbontás, jobb, mint az FHD
Dock, csak csatlakoztassa az NTB-t egy kábelhez a munkához
Jól illeszkedik az Alza VESA 100 tartóhoz, kb. 0,5 cm-re a faltól, így helyet takarít meg
A 60 Hz bőven elég a munkához és a legtöbb játékhoz, hacsak nem vagy nagy profi.
A hangszórók jobbak lehetnek, a hangerő OK, de a hangminőség nem túl jó, a Samsung jobb.
A kamerával néha gondok vannak, de lehet, hogy csak én vagyok, csak nem akarok vele foglalkozni, mert a monitor hatalmas a szállításhoz.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05