Oldal frissítése

Vélemények: 45" LG UltraGear 45OLED95Q

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 45" LG UltraGear 45OLED95Q témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 45" LG UltraGear 45OLED95Q termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 45" LG UltraGear 45OLED95Q megvásárlása után te is írsz értékelést.
45" LG UltraGear 45OLED95Q - OLED monitor
45" LG UltraGear 45OLED95Q
Raktáron > 5 db
555 190 Ft
Kosárba
Dominik, Zlín 4flag
Értékelve: 2024. 06. 18., változat: 45" LG UltraGear 45OLED95Q
Hitelesített vásárlás
Annak ellenére, hogy felsoroltam néhány mínuszt, 5 csillagot kell adnom, mert ezek mind olyan apróságok, amik nem befolyásolják, milyen csodálatos ez a monitor. Engem csak kicsit megzavart az Alza a hangszórókkal, reméltem, hogy ha jön egy barátom, rövid távú megoldásként tudom használni őket, hogy ne kelljen fejhallgatóval ülnünk.
Egy kép, aminek nincs versenye, színei az itt leírtak szerint
Távirányító. Soha nem tartottam szükségesnek, de miután kipróbáltam, nem tudom, hogy tudnék enélkül visszamenni a monitorhoz
Csodálatos háttérvilágítás hátulról, amely nagy teret tud megvilágítani, és így csökkenti a szem fáradását hosszú munkamenetek során.
Az alapállvány meglehetősen erős és stabil, a magasságállításnak köszönhetően nem kell talpat vásárolni
Ha Win 11-et használsz, a frissítések keresése után automatikusan letölti az alkalmazást a monitorhoz, amire nincs szükség, ha nem akarod két virtuálisra osztani a monitort, az összes többi funkció alapvetően a firmware része. A képernyő.
A monitoron nincs beépített hangszóró, az Alza azt állítja, hogy igen, de ez nem igaz (az LG honlapján egyértelműen le van írva). Mindenesetre külső eszközök csatlakoztathatók rajta.
Egy 45 hüvelykes felület matt felülettel való polírozása rémálommá válik.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapest, XIII.flag
Értékelve: 2023. 10. 22., változat: 45" LG UltraGear 45OLED95Q
Hitelesített vásárlás
egynek elmegy
nem a legszebb panel
0 ×Jelentés
Jarmila, Kladnoflag
Értékelve: 2023. 08. 18., változat: 45" LG UltraGear 45OLED95Q
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Jó a játék munkájához a győzelemmel. nem sokat
Színek fekete fekete és nem szürke válaszsebesség
Nagyon alacsony fényerő. óránkénti monitor frissítés
Talán túl sok görbület
0 ×Jelentés
Jan, Praha 6flag
Értékelve: 2023. 07. 09., változat: 45" LG UltraGear 45OLED95Q
Hitelesített vásárlás
Abszolút a legjobb játékmonitor a piacon. Abszolút csúcs. Brutális paraméterek és lehetőségek. Rendszeres irodai munkához ajánlott. Parametrikusan ez két egymás melletti 27 hüvelykes monitornak felel meg. Magasabb és jobb az Odyssey G9 NEO Samsunghoz képest.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05