Oldal frissítése

Vélemények: 40" MSI MAG401QR

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 40" MSI MAG401QR témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 40" MSI MAG401QR termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 40" MSI MAG401QR megvásárlása után te is írsz értékelést.
40" MSI MAG401QR - LCD monitor
40" MSI MAG401QR
Kérés esetén megrendeljük
200 790 Ft
Kosárba
Pavel, Prahaflag
Értékelve: 2024. 06. 13., változat: 40" MSI MAG401QR
Hitelesített vásárlás
Munkára használom macbook air-el, majd xbox-al is, és mindkettővel remekül működik
Nagy képernyő
Szuper ár vs. Teljesítmény
Egy mac-hez csak USB café kell és minden működik
0 ×Jelentés
Čestmír, České Budějoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 04., változat: 40" MSI MAG401QR
Hitelesített vásárlás
szép kép, nagy fénysűrűség
magas képfrissítési sebesség
képbeállítási lehetőségek
ha USB-kábelen keresztül csatlakozik a számítógéphez, a monitor a telefonon lévő WIFI alkalmazáson keresztül is beállítható, a számítógépes alkalmazáson keresztül is beállítható.
a képernyő szép kialakítása, minden fekete, semmi zavaró nincs benne
Az állvány szar. Nagy stabilitást biztosít, de a monitort nem lehet fel-le mozgatni az állványon. A monitor túl magasan van.
Még akkor is, ha az állványt az asztal hátsó szélére helyezi, a monitor túl közel van a szeméhez - helytelen állványkialakítás. A monitor ekkor körülbelül 20 cm-re van az asztal hátsó szélétől.
A fenti hiányosságokat egy VESA 100x100-as monitor peremtartó megvásárlásával oldottam meg.
Bár a dobozból kibontva szinte keret nélkülinek tűnik, a keretet részben a monitor üvege takarja. A tetején és az oldalán körülbelül 0,5 cm-es szegély van, ami szégyen.
egy 16:9-es 32 hüvelykes monitorhoz képest a kép magassága körülbelül 1 cm-rel kisebb.
0 ×Jelentés
Erik, Uherský Brodflag
Értékelve: 2024. 02. 11., változat: 40" MSI MAG401QR
Hitelesített vásárlás
Ezt a monitort a Simemnek vettem. versenyfelszerelés PS5-tel és azt kell mondanom, hogy ez egy teljes slágerparádé, ennél nagyobb ágyút nem lehet kapni ennyi pénzért: )
Ára
Funkciók
Kép
semmi
0 ×Jelentés
Jiří, Kouniceflag
Értékelve: 2023. 12. 19., változat: 40" MSI MAG401QR
Hitelesített vásárlás
Nagyon elégedett vagyok a monitorral. Ebben az árkategóriában az ár több mint kedvező. Persze papíron vannak jobb, azonos méretű monitorok is a piacon, de legalább kétszeres áron, és nem nyújtanak annyi pluszt, amit egy játékos ténylegesen használna. Az egyetlen dolog, amit semlegesen (nem negatívan) érzékelek, az az állvány, ami nem állítható magasságú, csak a dőlésszög állítható (ezt valószínűleg túlságosan is szeretnék az árához képest), de ez megoldható egy VESA tartóval ellátott állvány megvásárlásával pár dollárért. Mint ilyen, a monitor a nagyszerű specifikációkon kívül számos klassz funkcióval rendelkezik, beleértve a háttérvilágítást, a tápellátást, a KVM-et stb. Teszteltük játék PC-vel, XBOX X-szel, PS5-össel, mindegyiket egyben. Mindenkinek ajánlom.
az ár tényleg verhetetlen egy ilyen óriásért.
a kivitelezés minősége már a dobozból kivéve lenyűgözte a vásárlót
nagyon gyors reakció, jó színvisszaadás a versenytársakhoz képest
könnyű összeszerelés
számos funkció
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05