Oldal frissítése

Vélemények: 34" Huawei MateView GT 34

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 34" Huawei MateView GT 34 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 34" Huawei MateView GT 34 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 34" Huawei MateView GT 34 megvásárlása után te is írsz értékelést.
34" Huawei MateView GT 34 - LCD monitor
34" Huawei MateView GT 34
Megszűnt
Jan, Prostějovflag
Értékelve: 2022. 04. 07., változat: 34" Huawei MateView GT 34
Hitelesített vásárlás
Ennyi pénzért egész jó. Nincs kedvem átszellemülni, ennyi pénzért megfelelő méretet kínál, de valószínűleg ez a vége. Az, hogy sok papírajánlat van, még nem jelenti azt, hogy jó. Csábított egy 10 bites panel, de a betekintési szögek nagyon rosszak, ha közvetlenül a monitor előtt ülsz, így az oldalsó színek fakónak tűnnek, de ha dőlsz, jobban néznek ki, különben nem tudom megindokolni, hogy az ikon hogyan a jobb oldali más színű, mint amikor közvetlenül előtted hordom a monitoron. (Amit a monitorról adtam, annál jobb) Az ablakoknál az alsó lista is halványnak tűnik, ha ránézünk, szemmagasságban olyan szín, mint amilyenre számítanék. A HDR fájlokat konzol csatlakoztatásakor is el tudom képzelni, a Windows HDR-t még nem tanulták meg úgy használni, ahogy kellene, és néha darabokra tör, de ez nem a monitor oldalának hibája.
Ár méretenként
A betekintési szögek semmit sem érnek
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10