Oldal frissítése

Vélemények: 34" Dell P3424WE Professional

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 34" Dell P3424WE Professional témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 34" Dell P3424WE Professional termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 34" Dell P3424WE Professional megvásárlása után te is írsz értékelést.
34" Dell P3424WE Professional - LCD monitor
34" Dell P3424WE Professional
Raktáron > 5 db
230 990 Ft
Kosárba
Martin, Praha 5flag
Értékelve: 2024. 05. 18., változat: 34" Dell P3424WE Professional
Hitelesített vásárlás
Technológiailag szuper monitor. Szeretem a nagyszerű csatlakoztathatóságot, amikor USB 3.0 hubként és LAN-hálózatként működik. Mindkettő teljes sebességgel működik, még akkor is, ha videó van csatlakoztatva (ellentétben például az LG monitorokkal, ahol az LG valódi USB- és LAN-sebessége csak körülbelül 300 Mbps). De a Dell P sorozat problémája évek óta a kijelző, vagy inkább a háttérvilágítása. Azt mondanám, hogy a Dell ugyanazt a kijelzőt adja a régebbi P3421-es sorozat óta (vagy legalábbis még mindig ugyanaz a betegsége). Ezeket a monitorokat irodákban használjuk, és a bal alsó felől érkező háttérvilágítás tekintetében nagyon hasonlóak. A színek ezen a részen kissé elmosódottabbak, mint a kijelző többi részén. Lehet vele élni (főleg ha van monitorod az irodai munkához vagy programozáshoz). De ehhez képest az LG kijelzői sokkal jobban megoldottak az egységes háttérvilágítás tekintetében. Egyébként kalória nélkül is nagyon jó a színvisszaadás. Csatlakoztattam egy MacBook Pro-t, és a színek nagyon egyenletesek normál munkavégzés közben és a fényképek normál megtekintése közben mind a Dell monitoron, mind a MacBookon. Ez egy dilemma és egy kis kompromisszum: Ez a Dell jobb áron jobb csatlakozással – vagy az LG jobb képpel, de csak lassú USB 2.0-val?
Kép USB-C-n keresztül
LAN, amely USB-C-n keresztül is átkerül a laptopra
USB-A, ahol külső eszközöket (egereket, billentyűzeteket, külső meghajtókat) csatlakoztathat
3 év garancia
Dell „következő munkanap” szolgáltatás
Jelentős LED háttérvilágítás balról lent (minden darabon van). Tehát a bal alsó sarokban torz színek (halványabbak, kisebb kontraszt) -
Windows 10 alatt nem csatlakoztattam lassú USB 2.0-ás USB-eszközt (pl. billentyűzet, egér). De MacOS alatt jól működik. Sehol nem találtam a javító illesztőprogramokat.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: 34" Dell P3424WE Professional
Hitelesített vásárlás
Csak egy enyhe kanyar
Minőségi kép
Szoftver, amely megkönnyíti az asztal több ablakra való felosztását
Zseniális megoldás USB-C-n keresztül csatlakoztatva, a 90 W-os fordított töltés további előnyeivel - 1 kábel kezeli a képátvitelt, a töltést és a 4 portos USB hubot.
Csak 60 Hz, de munkára jó lesz.
60 Hz csak HDMI-n vagy USB-C-n keresztül
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 27., változat: 34" Dell P3424WE Professional
Hitelesített vásárlás
Szép színek
Kiváló minőségű IPS panel
Rengeteg hely a munkához
Csatlakozás USB-C kábelen keresztül
Először a színeket kell eltalálniuk
Más monitorok, amiket kipróbáltam, alumínium állvánnyal rendelkeztek, ez műanyagból készült.
60HZ - ezért a pénzért legalább 100hz-es lehetett volna.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15