Oldal frissítése

Vélemények: 32" TCL 32L5A

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" TCL 32L5A témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" TCL 32L5A termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" TCL 32L5A megvásárlása után te is írsz értékelést.
32" TCL 32L5A - Televízió
32" TCL 32L5A
Raktáron > 5 db
79 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 06. 19., változat: 32" TCL 32L5A
Hitelesített vásárlás
klasszikus tévéként a megadott átlós és árkategóriában 4 (és fél) csillagot adnék. de ezt a modellt (és márkát) jobban kedveltem a többivel szemben a hangvezérlés miatt. algákon (és más üzletekben): " *A hangvezérlés be- és kikapcsolásához kapcsolja be vagy ki a TV-készülék alján található mikrofonkapcsolót. ". szóval rohadtul keresem amíg a TCL ki nem írja, hogy ebben a modellben nincs mikrofon, vegyek még egy mikrofonos távirányítót vagy használjam a mobilomon az alkalmazást. amikor megszabadultam a régi tévémtől, pozitívumnak vettem, hogy a set-top boxhoz megválok egy kontrollertől. és most megint VÁSÁROLnom kell egy másikat, hogy ki tudjam próbálni a hangvezérlést azon a tévén, ahol az alapban hirdetik. lásd a pozitívumokat – klasszikus tévéként remek, de a hangvezérléssel kapcsolatos (szerintem) félrevezető reklámok miatt legközelebb más márkát választok
kép
Hang
jel vétel (szobaantennával)
felhasználói felület
távirányító
HANGIRÁNYÍTÁS!
0 ×Jelentés
Eliška, Palkoviceflag
Értékelve: 2024. 06. 01., változat: 32" TCL 32L5A
Hitelesített vásárlás
TV-t vásárolt, hogy a konyhában nézze. Az adott árkategóriában ez a jobb választás. Közvetlen szögből nézve nagyon szép a kép. Android TV nagyszerű. Netflix és Disney+ probléma nélkül. A hang elegendő.
A tévé beváltotta a hozzá fűzött reményeket
Szép kép és megfelelő hang
FullHD
Gyors hibakeresés
A csatornaváltás nem olyan probléma, mint más márkák esetében.
Android TV
Oldalról nézve a kép világosabb. De az adott árkategóriában elégedettek vagyunk.
0 ×Jelentés
Adam, Lomnice Nad Lužnicíflag
Értékelve: 2024. 06. 01., változat: 32" TCL 32L5A
Hitelesített vásárlás
Elégedettség
0 ×Jelentés
Jakub, Ostravaflag
Értékelve: 2024. 05. 28., változat: 32" TCL 32L5A
Hitelesített vásárlás
A tévét másodlagosnak vettem a hálószobába, különösebb várakozás nélkül, de kellemesen meglepett. Jól néz ki, minimális keretek, gyors reagálás. Lehetőség az alkalmazások telepítésére. Összességében a pénzért minden probléma nélkül tudom ajánlani.
Csodás design
Minimális képkockák
Meglepően gyors rendszerválasz
Android
Full HD módban
Kiváló ár/minőség arány, akciósan vásároltam
A képet egy kicsit kalibrálni kell, de valószínűleg nem lesz szükség a hálószobában: ).
A cseh fordítás néha rosszabb
A vezérlő nem rendelkezik mikrofonnal a kommunikációhoz
0 ×Jelentés
Petr, Pardubice 12flag
Értékelve: 2024. 05. 26., változat: 32" TCL 32L5A
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
teljesen problémamentes tv nagyon jó áron, második tv-nek van használva, így a képernyő mérete teljesen megfelelő egy 32" -os tv-től, valószínűleg a legjobb választás
minőségi TV
0 ×Jelentés
Petr, Sokolovflag
Értékelve: 2024. 05. 14., változat: 32" TCL 32L5A
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ennyi pénzért (az ALZA akcióban külön vásárolva) egy tisztességes megjelenésű és funkcionális Smart TV Android TV-vel, egy másik tévé szerepére az otthonban (lakókonyhában). A 32" -os JVC LT-32VAF3035 (Android TV) cseréjeként vásárolt, amely egy hónappal a 2 éves garancia után elvesztette a képernyő háttérvilágítását. egy 55" -os Sony XR (A83J) OLED TV-t üzemeltetünk teljesen kiváló képpel, ehhez képest nem sokkal rosszabb az új TCL képe. Természetesen kisebb problémák, ebben a kategóriában eléggé megszokottak, negatívumokban leírva.
Viszonylag tisztességes kép ebben az árkategóriában
Használja konyhai TV-ként, ahol teljesen alkalmas
Jól működő Android TV
Csatornakeresési folyamat (DVB-C) nagyon gyors, kényelmes válogatás a behangolt csatornák között.
A Google Home Assistant segítségével történő vezérlés nem tesz különbséget a ki- és bekapcsolás között
A TV beállítási folyamatában a távirányítót nem lehet párosítani a TV-vel BT-n keresztül, nyilván hiányzik ez a távirányító csatlakozás. Csak IR módban működik.
A távirányítóból hiányzik a mikrofon a Google Asszisztens hangfunkcióinak támogatásához
Furcsa a hangerőszabályzó, a hangerőgombot lenyomva tartva ugrásszerűen a maximumra nő a hangerő, elnémítva pedig fordítva.
Rosszul elhelyezett (rendkívül alacsony) VESA lyukak, van egy fali konzolom, amely ezeknek a lyukaknak a központi helyét feltételezi. Komplikációk a TV elhelyezésekor.
A gyártóknak be kell tartaniuk néhány íratlan szabályt ezen lyukak elhelyezésekor.
Hangzása megfelel a TV dizájnnak, szinte keret nélküli, nagyon vékony. Egy igényesebb felhasználó minden bizonnyal hangsávot ad hozzá.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20