Oldal frissítése

Vélemények: 32" Samsung The Frame QE32LS03CB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" Samsung The Frame QE32LS03CB témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" Samsung The Frame QE32LS03CB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" Samsung The Frame QE32LS03CB megvásárlása után te is írsz értékelést.
32" Samsung The Frame QE32LS03CB - Televízió
32" Samsung The Frame QE32LS03CB
Szállításra kész > 5 db
139 990 Ft
Kosárba
Petr, Brno - Brno-Nový Lískovecflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: 32" Samsung The Frame QE32LS03CB
Hitelesített vásárlás
A tévé a nagy tévékhez hasonlóan teljes szoftvercsomaggal rendelkezik, így a legtöbb internetes tévé telepítése nem jelent problémát. Az integrált SmartThings csak a hab a tortán. Ha van más Samsung készülék is az otthonában, amely lehetővé teszi a csatlakoztatást, akkor ez nagyon egyszerű, és akkor a mosógép a tévén keresztül tudatja Önnel, hogy befejezte a mosást. Tudom, hogy meg tudunk lenni nélküle is, de jó, ha felhívja magára a figyelmet. A hangminőségen még mindig meglepődtem, ilyen kis tévéknél nem túl jó, de itt nagyon kellemes és a beszédsáv is érthető, a beállításokban még mindent lehet állítani.
Nagyon jó minőségű kialakítás, és a TV-hez egyetlen kábellel csatlakoztatott csatlakozómodul kiváló, csak egy kábel vezet a TV-től, ennek mindenkinél szabványosnak kellene lennie. A kép egyszerűen csúcsminőségű, ez az, amit a Samsung igazán tud. Ha a konyhába kell egy tévé, vagy olyan helyre, ahol egy nagy tévé nem megfelelő, csak ajánlani tudom, tényleg megéri a pénzét. A konkurenciánál jobbat nem fog találni.
Egy ilyen egyszerű használati utasítás hiánya, amelyben figyelmeztetnek az irányítás másfajta módjára. Ez egy Frame TV, így a működése egy kicsit más, mint egy normál TV-é. A Samsung weboldalán található egy teljes angol nyelvű kézikönyv, így letöltheti.
Nincs LAN-port, csak WiFi-n keresztül tud csatlakozni.
Semmi kritikus, de a TV-távirányítón lévő kezelőszervek minimalizálása manapság minden gyártónál trend, a tényleges TV-hez ez elegendő, de az internetes TV vezérlése nem túl felhasználóbarát (O2TV, KuKi TV stb.).
0 ×Jelentés
Vásárló, Gödöllőflag
Értékelve: 2024. 02. 16., változat: 32" Samsung The Frame QE32LS03CB
Hitelesített vásárlás
Nagyon jól összeszedett kis televízió, jól kezelhető, könnyen menedzselhető szolgáltatásokkal.
A kereted itt is megoldhatták volna, vagy legalábbis én nem láttam, hogy lehet hozzá venni.
0 ×Jelentés
Petr, Pragueflag
Értékelve: 2024. 02. 07., változat: 32" Samsung The Frame QE32LS03CB
Hitelesített vásárlás
Ezt tette a Samsung valójában
Kedvező ár
A 90 éves apa izgatott
Falra akasztható festményként vagy szekrényre helyezhető (zsanérral és lábakkal rendelkezik).
A távirányító nagyon kicsi - nem ideális az idősebb generáció számára.
0 ×Jelentés
Matěj, Ostrava - Nová Běláflag
Értékelve: 2023. 12. 24., változat: 32" Samsung The Frame QE32LS03CB
Hitelesített vásárlás
Több okból is megvásároltam ezt a televíziót. Rés nélkül felszerelhető a falra, tükröződésmentes felülete pedig egyáltalán nem hasonlítható más modellekhez. A "kép/művészet" funkció számomra inkább egy mesterkélt, mint hasznos funkciónak tűnik. A legnagyobb probléma ezzel a tévével az, hogy ezt az üzemmódot nem lehet kikapcsolni. Ez aztán azt okozza, hogy meg kell tanulni a nem szabványos kezelőszerveket (a bekapcsológomb megnyomása csak a TV és a művészeti módok között vált, míg a gomb lenyomva tartása valójában kikapcsolja a TV-t). A legnagyobb probléma számomra az, hogy ezt az üzemmódot nem lehet kikapcsolni. Egy másik tény, ami első pillantásra nem volt világos számomra, hogy a belső elektronika nem magában a tévében, hanem egy külön dobozban van. Persze, aztán el lehet rejteni egy szekrényben, de ha nincs helyed számára, akkor valójában csak zavaró. Mindezt azonban nagyszerű kép, hang és egyéb funkciók ellensúlyozzák. Ezért csak egy csillagot adok le.
Nagyszerű kép (nincs igazán szükség 4k-ra ebben a méretben)
Kiváló hangzás (a pénzért nem is várnék mást)
Rés nélkül felszerelhető a falra
Elektronika külön dobozban (elrejthető egy szekrényben)
Képtelenség kikapcsolni a művészeti módot (igen, ez egy fontos értékesítési pont, de számomra nem annyira hasznos).
Elektronika külön dobozban (igen, plusz és mínusz. mínusz, ha nem tudsz róla, amikor megveszed)
Nagyon leegyszerűsített távirányító, amelyet a Samsung minden tévéjéhez ad (bonyolultabb megérteni, de megszokja az ember).
0 ×Jelentés
Pavel, Plumlovflag
Értékelve: 2023. 11. 07., változat: 32" Samsung The Frame QE32LS03CB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
nagyon nem praktikus TV távirányító (kicsi és nagyon logikátlan)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10