Oldal frissítése

Vélemények: 32" Dell U3219Q UltraSharp

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" Dell U3219Q UltraSharp témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" Dell U3219Q UltraSharp termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" Dell U3219Q UltraSharp megvásárlása után te is írsz értékelést.
32" Dell U3219Q UltraSharp - LCD monitor
32" Dell U3219Q UltraSharp
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 17., változat: 32" Dell U3219Q UltraSharp
Hitelesített vásárlás
A monitor képe kiváló - mind a színek, mind a fehér szín aláfestés kiválóan kiegyensúlyozott spektruma. Ha figyelmesen keresgélsz, a jobb alsó sarokban találsz fényvérzést. Ha nem figyelsz, nem veszel észre semmit. Elegáns keret (mint minden ultrasharp). Van mellettem Eizo EV3285 (egy ár 33 ezer) és ez a Dell, és ha összehasonlítom a képminőség, így az alapértelmezett beállítások egy kicsit jobb Dell. Ami az építés minőségét illeti - merem állítani, hogy majdnem ugyanaz. Az Eizo hosszabb garanciát és a környezeti megvilágításnak megfelelő fényerőszabályozást kínál. A Dell támogatja a HDCP 2.2-t a DP, HDMI és USB-C bemeneteken, míg az Eizo csak a HDMI bemeneteken. Ha valakit érdekelne egy ajánlás, érdemes-e 8000-rel többet fizetni egy Eizoért (és esetleg képszerkesztésért)? Valójában én személy szerint ezt a Dell-t választanám.
Abszolút gyönyörű színek
kiváló minőségű háttérvilágítás a spektrum minden színének egységes megjelenítésével (igen, a háttérvilágításról beszélek)
tökéletes fehéregyensúly beállítások (a melegtől a hideg fehérig)
nagy kontraszt 1300:1 (a termékleírásban rosszul szerepel)
egy nagyon fontos paraméter, amely nem szerepel a termékben: HDCP 2.2 HDMI, DP és USB-C esetén
könnyű vérzés - szerencsére nem ritka
0 ×Jelentés
Miroslav, Praha 9 - Letňanyflag
Értékelve: 2019. 01. 13., változat: 32" Dell U3219Q UltraSharp
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű kép
Fergeteges design
Vékony keret
Állítható állvány
Ennél jobbat nem találtam a pénzemért.
Egyesek számára a DVI-port hiánya lehet, hogy
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20