Oldal frissítése

Vélemények: 32" AOC C32G2AE/BK Gaming

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" AOC C32G2AE/BK Gaming témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" AOC C32G2AE/BK Gaming termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" AOC C32G2AE/BK Gaming megvásárlása után te is írsz értékelést.
32" AOC C32G2AE/BK Gaming - LCD monitor
32" AOC C32G2AE/BK Gaming
Megszűnt
Martin, Dražkovceflag
Értékelve: 2022. 02. 13., változat: 32" AOC C32G2AE/BK Gaming
Hitelesített vásárlás
A monitor általános minősége és kialakítása nagyon jó. A képmegjelenítés jelentős változására azonban fel kell készülni, különösen akkor, ha az ember régebbi TN panelekről vagy kisebb IPS monitorokról vált át, amelyek nagyon éles és színgazdag képet mutatnak. A VA panelek viszont nagyon nagy kontraszttal és gyönyörű fekete képpel rendelkeznek, amit csak állóképekkel lehet élvezni. Szellemképezésre használhatatlan filmnézés vagy játék közben. Ha azonban valaki nem használ párhuzamosan több fajta monitort, viszonylag gyorsan meg lehet szokni egy másik képmegjelenítést. ! FIGYELEM! ez egy monitor ún VA panel, ami azt jelenti, hogy nagyon erős szellemképes (hosszú átmenet feketéről világosra, így erős képelmosódás). Bár gyors, 1 ms-os monitorként forgalmazzák, a VA Panel technológiája nem teszi lehetővé, hogy 15-30 ms-nál hamarabb jelenítsen meg egy feketéből-világos átmenetet, ami az alapbeállítások igen erős mozgásos elmosódásában tükröződik. A monitort határozottan nem versenyjátékok játékosainak szánják, akiknek azt javaslom, hogy nézzék meg az IPS paneleket. A szellemkép csökkenthető, ha az Overdrive-t Medium-ra állítja és az Árnyékvezérlést 60-80-ra, de ez megfosztja Önt a gazdag színektől, és minden túl világosnak és fakulni fog. A VA panelek sem adnak túl jól szöveget, köszönhetően az ún „subpixel”, és a jobb olvashatóság érdekében játszani kell a Clear type text beállításával a Windowsban. Ez elég bosszantó lehet, különösen, ha hosszú ideig dolgozunk szöveggel.
igazán hatalmas átló 31,5 “(80 cm), a felirat hibásan 32“
ívelt képernyő, amely még nagyon széles látómezőben sem veszít a színminőségből
egyszerű telepítés és állítható függőleges szög
az AMD Free sync és az Nvidia G-Sync támogatása
viszonylag kedvező ár a kategóriájában lévő monitorért
Az 1920-tól 1080-ig terjedő felbontás elég gazdag az éles képhez ebben a méretben, ráadásul az 1440p-hez képest a grafikus kártya 30-60%-kal kevésbé terhelhető, ami a játékok gördülékenységében is megmutatkozik, főleg gyengébb kártyákon (lényegesen több, mint a A felbontás befolyásolja a képminőség hiányosságait VA panel)
VA panel, azaz nagyon erős szellemkép és problémák a szöveg megjelenítésével, ami elmosódhat (elfogadható játékhoz, filmnézéshez sokat kell játszani a monitor szoftverével), válasz 1 ms főleg marketing
a monitor magasságának állítása nélkül (viszont klasszikus VESA falra akasztva vagy 100x100-as állványa van)
0 ×Jelentés
Dominika, Česká Lípa 1flag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: 32" AOC C32G2AE/BK Gaming
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű kép
Szuper hajlított kijelző
Jó ár a minőségért
Rosszabb hang
0 ×Jelentés
Dominika, Česká Lípa 1flag
Értékelve: 2021. 12. 05., változat: 32" AOC C32G2AE/BK Gaming
Hitelesített vásárlás
szép kép
szuper ár a minőségért
rosszabb hangzás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05