Oldal frissítése

Vélemények: 31.5" Dell Gaming G3223D

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 31.5" Dell Gaming G3223D témával kapcsolatban? Nálunk 24 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 31.5" Dell Gaming G3223D termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 31.5" Dell Gaming G3223D megvásárlása után te is írsz értékelést.
31.5" Dell Gaming G3223D - LCD monitor
31.5" Dell Gaming G3223D
Megszűnt
Tomáš, Český Těšínflag
Értékelve: 2023. 12. 05., változat: 31.5" Dell Gaming G3223D
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A monitor hátulján LED-ek vannak, és a monitor hátulról világít. Lehet, hogy egyeseknek tetszik, de én feleslegesnek tartom.
Igen, ez jó, boldog vagyok.
A hátulján ledek vannak, és kék háttérvilágítással rendelkezik
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 30., változat: 31.5" Dell Gaming G3223D
Hitelesített vásárlás
A hatso lednek sok ertelme nincs mert nem rgb.
Mid core gamerkent nekem ez tokeletes.
Nem volt eddig.
0 ×Jelentés
Vlastimil, Poličkaflag
Értékelve: 2023. 09. 12., változat: 31.5" Dell Gaming G3223D
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Valószínűleg a legjobb monitor ebben az árkategóriában
Képminőség - a Blue-ray filmek és a full HD játékok luxus megjelenése
Élénk színek
Akár 400 cd/m2 fényerő ( más hagyományos monitorok 250-350 cd/m2)
G-Sync - Zökkenőmentes képalkotás szakadás, szaggatás stb. nélkül.
Számos előre beállított mod - játékokhoz, sportokhoz, filmekhez.
Stabil állvány, a monitor kézi nyomással kb. 15 cm-rel emelhető vagy csökkenthető
Nem találtam hibás pixeleket.
Nem a legolcsóbb
0 ×Jelentés
Luboš, Lomnice nad lužnicíflag
Értékelve: 2023. 08. 13., változat: 31.5" Dell Gaming G3223D
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A bekapcsológomb a bal alsó sarokban: ) és a jobb alsó sarokban van az USB.
élesség
szép színek
165 Hz (DisplayPorton keresztül) (Képernyőbeállítások-Képernyő bővített beállításai)
kábelek - DisplayPort, USB-C mellékelve
nehéz, stabil alap (állvány)
könnyű összeszerelés (felpattintható)
a monitor könnyen fel/le és balra/jobbra dönthető
jó betekintési szögek
Bár a monitor mögötti kék fény a firmware letöltése után kikapcsolható, és az usb-kábelen keresztül a monitorhoz csatlakoztatható, ez nem annyira zavaró: )
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 20., változat: 31.5" Dell Gaming G3223D
Hitelesített vásárlás
IPS- Szép színek. Rögzített talapzat és tároló az állványban.
165Hz
Egyszerű menüvezérlés
Ár-teljesítmény arány
Ami az lcd panelt mint olyat illeti, nincs ok a panaszra, de. a monitor hátulján van egy kék ledes háttérvilágítás kb. 40cm hosszú ívelt U alakú csík, amely nem csak nem kapcsolható ki, de a színét sem lehet megváltoztatni !
Miután elolvastam a különböző viták, eljutottam a Dell honlapján, ahol olvastam, hogy valószínűleg rájöttek a problémára, és létrehozott egy firmware frissítést, amely, ha letölti és telepíti, így látni fogja a menüben a lehetőséget, hogy kapcsolja ki a háttérvilágítás a hátoldalon. Ha 10/2022 után készült modellt vásárol, akkor már rendelkeznie kell olyan firmware-rel, amely képes kikapcsolni a ledes háttérvilágítást, azaz.
M3C102 firmware
További negatívum, hogy a jól stabil állvány a monitortestbe való bepattintás után kissé ferde maradt, így a monitor kissé az első oldalra dől. Sajnos ez valószínűleg gyártási "hiba", mert ez az Alza-n vásárolt monitor a második darab, amiben ez a probléma van, szerencsére ez sokkal kisebb mértékben, mint az első modell, amit egy versenytárstól vettem és visszavittem.
0 ×Jelentés
Martin, Kladnoflag
Értékelve: 2023. 02. 18., változat: 31.5" Dell Gaming G3223D
Hitelesített vásárlás
Van egy 24 órás monitorom: D. Három 27"-os 2k monitorral próbálkoztam korábban, és ez tűnik a legjobb kompromisszumnak az MS OFFICE munkához és az alkalmi játékhoz. 32" méretnél a pixelméret megegyezik a FullHD 24" méretével, így aki csak szöveges monitorra vágyik, valószínűleg jobban jár egy 4k-s monitorral. CS-GO típusú játékokhoz valószínűleg egy kisebb 27"-os 2k jobb lenne. A játék remekül néz ki, de játék közben nem csak a szememet rázom, hanem a fejemet is: ) valósul meg. A 32" már nagy terület. Más játékok remekül néznek ki - Need for speed, DOOM, Tomb raider stb. Ideális esetben nézze a monitort kb. 1 m távolságból, és nagyszerű. (Gyakran játszom gamepaddal) Szubjektíven, szeretem ezt a monitorbeállítást az MS OFFICE, a videó és a játékok számára: Panel mód - sRGB Fényerő - 55% Kontraszt - 60% Válaszidő -Extréme HDR smart - Asztali Élesség - 50% USB-C prioritás - Nagy felbontás Más monitorbeállításokat nem változtattam.
Szuper méret a játékokhoz. A monitor sokoldalúan használható minden játékműfajban. Azok a játékosok, akik kizárólag CS-GO-val és hasonlókkal játszanak, valószínűleg értékelni fognak egy 27"-os 2k monitort.
A monitor MENÜ-jében van egy színteszt a panel hibás pixelek (az én esetemben hibák nélkül)
USB-C-n keresztül 2k/165Hz-et és 10 bites színt kapok az nvidia beállításain keresztül. A monitor USB HUB-ja is a C-n keresztül működik, ami nagyszerű = csak egy kábel mindenhez. Megjegyzés: Van egy monitor csatlakoztatva egy Lenovo Legion NB RTX 3060-zal. Az NB-ben van USB-C mint thunderbold 4 (gondolom) ezért működik nálam minden USB-C-n keresztül.
A HDR mód észrevehető, de a WIN 11-ben ki van kapcsolva.
Szubjektív értékelésem szerint a színek sRGB megjelenítési módban éppen megfelelőek.
Ghosting minimális vagy nincs
Háttérfényszivárgás van, és IPS esetén is lesz, de ez tényleg elfogadható (minimális), és többnyire elég egyenletes minden sarkon (nagyjából). Számomra nagyszerű.
A monitor üzemmódjával, a kontraszt és a háttérvilágítás intenzitásával kell játszani, de szerintem mindenki megtalálja az elfogadható beállítást.
Egy WIN alkalmazás a monitorbeállítások gyors módosítására
FIGYELEM! A monitor nem G-SYNC, hanem csak G-SYNC-kompatibilis. A monitoron G-SYNC matrica van az állványon, de nincs rajta. Lásd. fotó (nvidia beállítások, kézikönyv oldal, nvidia monitor lista)
Monitor háttérvilágítás, amely csak a DELL weboldaláról származó firmware frissítés után kapcsolható ki - már frissítettem
0 ×Jelentés
Ladislav, Kralupy nad Vltavou 1flag
Értékelve: 2022. 05. 24., változat: 31.5" Dell Gaming G3223D
Hitelesített vásárlás
Ára
kiterjesztés
Funkciók
egyszerű telepítés
kialakítás
Hz
"manőverezőképesség"
dedikált bekapcsológomb (abban a pillanatban, hogy megveszel egy monitort, amelynek hátulján van egy joystick és még kb. 4 gomb, nem várod el, hogy valahol máshol, nem látható helyen legyen egy másik dedikált bekapcsológomb), ami nem hiba, hanem az én tudatlanságom. Továbblépés a Samsung Odyssey-ről.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10