Oldal frissítése

Vélemények: 31.5" AOC Q32V5CE/BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 31.5" AOC Q32V5CE/BK témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 31.5" AOC Q32V5CE/BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 31.5" AOC Q32V5CE/BK megvásárlása után te is írsz értékelést.
31.5" AOC Q32V5CE/BK - LCD monitor
31.5" AOC Q32V5CE/BK
Kérés esetén megrendeljük
127 290 Ft
Kosárba
Dalibor, České Budějoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 01., változat: 31.5" AOC Q32V5CE/BK
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A kép semmi különös, de irodai munkára megfelel. A fő probléma a rossz betekintési szögek. De visszavittem a monitort, mert az egyik laptopnál (Lenovo IdeaPad Flex 5 16IAU7) az USB-C csatlakozás nem működött, csak töltött. Mind a töltés, mind a képátvitel működött az Acer Spin 5 készülékkel. Vettem helyette egy Samsung ViewFinity S60UA-t, ami minden szempontból jobb, csak hangszórók nélkül.
Minimalista design
USB-C
Két HDMI port
75 Hz
Hangszórók
Nézési szögek
Az USB-C kép nem működik a Lenovo laptopommal
0 ×Jelentés
Lukáš, Krounaflag
Értékelve: 2023. 04. 18., változat: 31.5" AOC Q32V5CE/BK
Hitelesített vásárlás
A monitornak megvannak a maga előnyei és hátrányai. A maga árkategóriájában valószínűleg tisztességes darab. A színvisszaadás kis erőfeszítéssel finomhangolható; a szellemképek is javíthatók egy kicsit; és mindenféle, a képminőséget rontó tulajdonságot figyelmen kívül lehet hagyni. Amit azonban nem lehet figyelmen kívül hagyni, az a rossz betekintési szögek, amelyek például munka közben kényelmetlenek.
Viszonylag egyenletes háttérvilágítás - minimális háttérvilágítás-elvérzés. (Ezt nagy előnynek tartom. )
Valószínűleg tisztességes színvisszaadás az árkategóriájához képest. (Természetesen csak akkor, ha a saját képbeállításait használja és hangolja! Lásd a hátrányokat. )
Nagyon jó csatlakoztathatóság: DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB-C (DP alt mód).
Egyetlen halott pixel. (Ami szerintem ebben az árkategóriában már eredménynek számít. )
Egyszerű és minimalista kialakítás. Lapos és nagyon vékony kijelzőalap.
Gyenge betekintési szögek. (Teljes nyomorúság még az én 11 éves olcsó VA panelemhez képest is. ) Még a monitortól kellő távolságban is kissé szürkék a kép szélei. A munka és a szemfáradtság szempontjából ez nagyjából semmiség.
Átlagos szellemképződés. (Teljesen megegyezik a 11 éves olcsó VA panelemmel. Gondolom, a technológia nem sokat fejlődött ennyi idő alatt. ) Az Overdrive beállításának lehetősége csak kis mértékben segít.
A színvisszaadás csak egyéni felhasználói módban és a több monitor beállításainak gondos beállítása után használható. (A tényleges beállításokon kívül a monitoron megjelenő színek tragikusak. )
Minden olyan kép- és színjavító funkció, mint a HDR, DCB, DCR, itt használhatatlan. (Minden HDR mód teljesen megváltoztatja a színeket. A színvisszaállításhoz használt DCB túlságosan telített, és sok helyen leleteket produkál. A DCR mód nagyon lassan és ügyetlenül változtatja a teljes képernyő fényerejét, így a sötét jelenetek túl sötétek, a világos jelenetek pedig túl világosak lesznek. ) Aztán ugyanez vonatkozik az előre beállított játékmódokra is - ezek mindegyike teljesen más színű. A Clear Vision képélesség-javító funkció pedig még a leggyengébb beállítások mellett is túlzásba viszi az élesítést.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10