Oldal frissítése

Vélemények: 27" Philips 276B1/00

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" Philips 276B1/00 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" Philips 276B1/00 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" Philips 276B1/00 megvásárlása után te is írsz értékelést.
27" Philips 276B1/00 - LCD monitor
27" Philips 276B1/00
Szállításra kész > 5 db
139 590 Ft
Kosárba
Apolena, Prahaflag
Értékelve: 2024. 01. 18., változat: 27" Philips 276B1/00
Hitelesített vásárlás
A végén nagy csalódás a használatot illetően. A nem továbbított MAC miatt problémát jelentett az eszköz csatlakoztatása a vállalati hálózathoz. Ráadásul a laptophoz való instabil párosítás teljesen diszkvalifikálta, és vissza fogom küldeni. Még a help desk sem segített.
Szép kép
Számos integrált funkció
magassági beállítási tartomány
Nem teszi lehetővé a MAC-alagutat a csatlakoztatott laptopról - nem használható vállalati hálózatban (legalábbis a miénkben)
A Dell Latitude csatlakoztatása után a monitor nem ébred fel, amíg a windows el nem indul. Nem működik teljes dokkolóállomásként, mert nincs billentyűzet és egér a bejelentkezéshez, a laptopban lévő billentyűzetet és egeret kell használni.
0 ×Jelentés
Lukáš, Praha 6 - Břevnovflag
Értékelve: 2023. 03. 11., változat: 27" Philips 276B1/00
Hitelesített vásárlás
A monitor hangkimenete a videó bemeneten keresztül és az USB-C esetében működik, így ha a számítógép alvó üzemmódba kerül és leállítja a videó küldését, a hang is elhallgat, ez sajnos ugyanolyan használhatatlan, mint az összes hangkimenettel rendelkező monitoron, és inkább a koncepció hibája, mint a monitoré. Ha a hangkimenet az USB-C csatlakozáson keresztül úgy tenne, mintha külön hangkártya lenne, akkor megfelelően működne.
Egy USB-C a tápellátáshoz, videóhoz, LAN ethernethez és további USB portok USB hubként
Gyorsan felébred alvás közben, nem úgy, mint más monitorok, amelyeknek 10 másodpercig tart, amíg felgyulladnak.
Tökéletesen kompatibilis a MacBook Pro M1 Max készülékkel
Szép kép
LAN-port kábeles internetkapcsolathoz
Nagyszerű "dokkolóállomásként" szolgál, ahol mindent egyetlen kábellel csatlakoztathatok.
A színvisszaadás tisztességes egy MacBook monitorhoz képest
A monitor hangkimenete a videobemeneten keresztül működik, nem pedig USB-C-n keresztül, külön hangkártyaként.
0 ×Jelentés
Karel, Praha 10 - Malešiceflag
Értékelve: 2022. 04. 03., változat: 27" Philips 276B1/00
Hitelesített vásárlás
Ez a monitor jelenleg az egész otthoni irodám fénypontja, a monitort VESA100x100 segítségével a falhoz rendeltem, abból egy tápkábel, USB-C típusok a macbookhoz vezetik, ami a képet, hangot és tápot is vezeti. Ez minden, minimalista, tiszta. Minden megfelelően működik. Egy másik elképesztő dolog a PowerSensor, ami ellenőrzi, hogy ülök-e a PC-nél, milyen jól állok fel és indulok el, egy idő után automatikusan csillapodik, majd egyszerűen kikapcsol, remekül működik, mivel befolyásolja a fogyasztást, Fogalmam sincs.
Dokkolási lista
PowerSensor
Semmi
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15