Oldal frissítése

Vélemények: 27“ ASUS ROG Strix XG27AQM HDR

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27“ ASUS ROG Strix XG27AQM HDR témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27“ ASUS ROG Strix XG27AQM HDR termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27“ ASUS ROG Strix XG27AQM HDR megvásárlása után te is írsz értékelést.
27“ ASUS ROG Strix XG27AQM HDR - LCD monitor
27“ ASUS ROG Strix XG27AQM HDR
Megszűnt
Vásárló, Érdflag
Értékelve: 2022. 10. 20., változat: 27“ ASUS ROG Strix XG27AQM HDR
Hitelesített vásárlás
Olyan 2k monitort akartam venni, amit munkára és játékra is tudok használni. A játék része nagyjából rendben is van, a munka része viszont egy elég nagy sebből vérzik... A monitorra rákapcsoltam a desktopomat valamint két notebookot, de hiába választom ki, hogy éppen melyiken akarok dolgozni, mert ha egy rövid ideig tétlen vagyok és bekapcsol az energiatakarékos üzemmód (elsötétül a képernyő), akkor a monitor azonnal másik inputra kapcsol. Ezt a tulajdonságát nem lehet kikapcsolni. Ha például rebootolom a gépet mert be akarok lépni a biosba, akkor a monitor természetesen elkapcsol. Ha újra kiválasztom a kívánt inputot, de túl gyorsan, még nem jelent meg a bios képernyője, akkor természetesen újra elkapcsol. És persze el is jutottunk a másik problémához. Az intput kiválasztása a menüből kb. 7 kattintás. Mindenféle ostobaságot ki lehet tenni a programozható gombokra, de az input választást nem...
A megjelenítést illetően nagyjából rendben van.
Nem lehet kikapcsolni az auto input switchinget
Az input váltás nem rakható gyors gombra, mindig menüből kell választani, 6-7 kattintás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20